NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, July 22, 2009

Alisya Dan BuaiaN

Ni lah gmbr alisya yg sedang lena lam buaian skrg ni
syokk je dia ekk..ewahhhh...
pakai topi sbb tido bwh ekon lorrr..
dah xde ruang nak letak jauh dr ekon..
sempit gile bilik kami jdnya dgn kehadiran besi buaian ni..
xpelah..demi anak..huhuhu..


tp masih ada ruang utk solat jemaah kami laki bini..
cuma kalo ain nak join solat sama mau tersadung kena besi buaian tu
jadinya, sila sembahyang di ruang tamu ye kalo nak selesa
maklum lah..rumah kami lani kan kecik je..hihihi





speed buaian ni guna yg paling rendah je..
spring guna 3 je ikut berat bdn dia..
sib baik lah ain dgn hafiz tak heran itu buaian..



Ni terangkat sket tgn kanan dia sbb terkejut kena flash..hihihi..




ni lah brand yg di pakai..POLAR..
cam xglemer jenama ni kan..ekekkeke




apalah nasib ku..dah belikan yg best dia x suka lak dok lam tu
tak smpai 10 kali pun guna swing fp ni..xlena dia lam tu..
selalu tgn dia terlanggar tiang buai tu tiap kali tersentak time tido..


macam gayat je dia...
punyalah pyh mak ko ni cari org yg jual murah mende alah ni
kalo tau gini jadinya baik ku beli secondhand je..huhuhu..







3 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

tu diaaa...cantik dah rumah baru..dah cat...dah ada munger2....meriah la skit,hehehe.

rizan&suzana said...

terkejut dennn..hehhehe..ingatkan umah mana lah yg dah di cat..rupanya blog ni..ekekekke..tunggu bosan kang tukar cat lain pulak..hehehehe..

shabiela said...

ana, ku buat xjd.. lenkali la pulak cuba.. amalin buai letrik dia pon ntah jenama ape ntah.. tp bentuk munge.. nnti sha amik pic..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...