NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, December 24, 2011

KeKaSiH HaTi MaU PuLaNg


Ececehh tajukkk.. hehehe.. hati tgh berbunga2 ni sbb kekasih hati dah lama outstation.. tu psl dah lama tak main masak2 sgt sbb pembakar semangat nak ke dapur takde..

Tp kali ni tak lg, memandangkan hubby lg beberapa jam je dah nak sampai ke pangkuan, makanya arini gigih nak masakkan utk encik suami yg tercinta.. **wink


Hubby berada di tempat ni.. best gile main salji.. leh buat cendol dgn ais kacang hari2..


Bila ain dgn ica tgk gmbr abah diorang kat salji ni, budak 2 org tu sgt2 eksited nak pi sana gak nak main bola salji katanya..

Apis je yg takde perasaan sbb dia mmg tak suka pun dgn salji.. sdgkan masuk umah salji kat i-city pun melalak2.. cehhh..


Mesej dr buah hati yg rindu nak mkn nasik.. siannn.. kat sana hari2 dok mkn kebab.. hehehe..

Takpe, jap gi aku nak pi mini market.. nak pi beli bhn2 basah utk masakkan yg special utk dia.. mlm ni nak masak kuih best2 utk dia.. =)


Ni pulak menu mlm td.. tp bkn utk encik suami.. ni utk tetamu yg dtg dari jauh..

Dia ni silent reader blog dan baru je kawen.. so mlm td dia dtg dr jauh (JB) sbb nak jumpa bebudak 3 org ni.. dia dan suami dan jugak sorang kwn dia.. sib baik masak lebih. ingatkan diorang berdua laki bini je..

Tak byk yg dpt aku hidangkan.. aku buat lai chi kang, salmon steak, tiramisu, coklat mousse dan air anggur je.. dalam 2 jam gak diorang kat umah.. lps tu diorang sambung perjalanan ke penang pulak.. jauh sungguh perjalanan.. hehehe..

Oklah.. nak pi market dah ni.. tak sabar2 nak sambut kepulangan org yg di cintai... slmt berhujung minggu semua..



8 comments:

Azian Elias said...

best nya Ana.. food terhidang sure depa kenyang sampai Penang.

umialya said...

bestnya

Farah Zamri said...

sedapnyaaaaa!
(eh x rasa pun,mcm mn tahu sedap pulak ni?)
hihihi :)

Salina said...

kalo umo panjang, kita nk datang jugak rumah ana nanti..boleh la rasa air tangan ana yg rajin ni..hihi..

Ana Suzana said...

Salina..
Boleh.. nak dtg sila roger2 ana ye.. hehhe

aLyNnZ said...

alamak syiok nyer la lau alynn yg jadi tetamu ana..dihidangkan dgn menu yg sgt special rasa sgt dihargai..

syalinda johari said...

wahhhh....nasik lemak.. eloklah..mesti dah lama buah hati akak tak makan nasik kan..kekekee

rzillah ari said...

wow...klu sy dtg uma akk
dpt x mkn cmni..sdpnye ya allah hai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...