NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, December 05, 2011

AiR LiMaU KaSTuRi TeRBaeKKK..!!

Yang ni adalah lain sket resepinya berbanding yg NI..

Td aku saje try buat air limau kasturi asam boi versi blend punya.. fullamakkkk.. yg ni lg sedap la wehhh...

Mudah je nak buat.. utk segelas air ni, korang cuma perlukan :

1. Limau kasturi 4 biji
2. Air secawan
3. Gula secukup rasa
4. Ais
5. Asam boi


Korang blend je limau kasturi + air + gula.. pastu tapis airnya masukkan dlm gelas.. taruk ais batu dan asam boi.. siapppp.. memang terbaik la air ni.. perghhhh...


8 comments:

myxa said...

akak, limau kasturi tu tak payah buang kulit dgn biji dia ke ni??

Liza said...

Hrmm.. sedapnya. terliur tgk

Ana Suzana said...

takyah buang kulit dan bijik.. lps blend kang sila tapis..

S.U.R.I.A.T.I said...

kak ana, dah try buat apple kasturi tak? itu pun maveles gilerrrr..& akak jgn berhenti tulis resepi tau. su mmg jadikan blog akak ni sbg panduan utk resepi2 best. nak cuba buat laicikang tu nnti..xsabar!!!

*Ms.Serry Shah said...

sejak akhir2 ni rajin lak kak ana ni update blog tentang masak2 ye... sukkee sngt sbb kak ana bg resepi yg senang... kak, sila la buat labels utk resepi2 ni ye, nnti senang nak wat rujukan.. lau tak masak le nak cari satu2..

DeQWa said...

nak nak nak..

diari hati said...

wah, mcm best jerk..hjg mgu nie nk try wat laa..

me said...

mmg sedap je tgk kan...akak menu ni cam sama je sy tgk tv 5 cencah 5 rasa..mmg sebijik pun...tp dia wat blanded la..hehehnak try la pas ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...