NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, May 11, 2011

TaK TaU NaK CiTeR aPa

3-4 hari ni rasa mood nak apdet blog tu melayang entah ke mana.. lg2 bila hubby pegi outstation aritu.. seolah2 mcm sumber inspirasi tu hilang.. ececehhhhh... ekekekeke..

Apapun mekasih sgt2 pada kengkawan yg byk kali dok jenguk blog ana ni utk cari entry baru.. tp nan adooo.. ehehehhe...

Sbg permulaan, aku letak jelah gambar aktiviti anak2 aku ni ye.. kot2 la pasni mood tu dtg balik.. ngeh ngeh ngeh..


Penunggu setia peti ais.. suka sgt bukak peti as cari mknn.. dia suka mkn jelly.. tu yg asyik dok bukak tutup peti ais je tu..


3 beradik yg susah betul nak di snap gambar..


Tangan kiri ain yg kena luruss aje selagi luka tu tak baik.. cptla pulih sepenuhnya, sian tgk dia..


Dalam byk2 menan, tudung saji jugaklah yg dok di mainnya..


Diorang gilir2 tolak.. mula2 ica tolak diorang.. tolak tp tak bergerak pun.. bkn kuat pun ica tu.. hahahaha..


Pastu apis tolak lak..



Pastu baru ain tolak..


Lama2 aku rimas lak tgk diorang main mende alah ni.. kang ada gak yg tertonggeng tu kang..





13 comments:

.:ira:. said...

gambar yang jedua tu, apis posing macho...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sonot tgk gelagat anak2 kan..:-)

misya said...

rndu tengok telatah dorang

ameris said...

ingat ana x merajuk xnk updet blog... ekekek

KSWSK said...

dl kecik2 xde menan mmg tudung saji slalu jd mangsa..hehehehe

zaliana said...

salam ana
samalaa...anak2 akak pun suka nak duduk kat dlm tudung saji..

..ooowh peti ais ana kaler merah ekkk..cunn lahh..boleh tau peti ais brand apa tu

Ana Suzana said...

ira..
macho la sangat.. padahalll.. kuat melalak.. kekekke

Ana Suzana said...

rose..
seronok sampai pening kepala.. kah kah kahhh

Ana Suzana said...

misya..
ehehehe.. rindu ekk..

Ana Suzana said...

Kak ameris..
mana de merajuk.. berehat aje.. ehehhehe

Ana Suzana said...

KSWSK..
ha ah kann.. dulu masa kecik2 pun suka gak main tudung saji.. ekekkeke

Ana Suzana said...

Kak zaliana..
Brand LG kak.. first time tgk kaler merun dah terpikat.. hihihi

ibu syafiq said...

pix ke-2: gaya apis yg macho!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...