NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, May 04, 2011

HiDuNg BeNgKoK

Ni cite pasal budak bernama apis @ dede.. baru2 ni apis ada jatuh tersungkur gara2 berlari laju2 semata2 nak tekan button lift kat apartment rumah anak sedara hubby..

Kawasan lift tu gelap sbb lampu tak berfungsi, pulak tu ada bendul kat area situ.. yg apis ni lak jakun bebenor nak tekan lift, so sakan le dia berlari laju2 nak tekan punya psl..

Tak sempat lg aku nak tangkap tgn dia sbb takut tersadung tup2 budak ni dah pun jatuh tertiarap.. adoi laaa.. dah la kakak kamu tu siku luka.. yg dia lak jatuh tertiarap..

Memang melalak sakan la dia masa ni.. rupa2nya kat area lubang hidung dia ada luka sket.. berdarah sket.. luka sket je mcm tercalar gitu.. tp dia punya melalak lamaaaaa.. dia kan raja tangis.. hehehe

Bleeding pun kejap je.. aku pun lap le dgn tisu, pastu tunjuk darah tu kat dia.. saje je nak tunjuk kat dia.. yg apis lak ckp

" hidung dede darah sama mcm kakak kan makkk.. tgn kakak pun darah mcm dede.."


Tiap kali aku pesan kat Ain supaya jgn bengkokkan tgn sbb takut luka tu koyak dan berdarah balik, yg si apis lak menyampuk

" hidung dede pun berdarah jugak kan makk.. jadi dede tak leh bengkokkan hidung kan mak kannn.. kalau bengkokkan hidung nanti darah lagi.."

Kah kah kahhhh.. mcm2 le hang apis oiiii...



13 comments:

ibu qaleesya said...

hahah tu la ragam anak-anak yang buat kita bahgiakan kak.. semoga sentiasa merasa bahgia dengan kehadiran mereka-mereka

zih@n said...

haha..ada2 je apis ni..=P

misya said...

haha,budak apis yang bijak tapi manje

NM02 said...

laling... yu punyer layout dah ok ke ni? naper takde tamplete?? ke mmg saje wat kosong?

eh, fm dah pos?

ibu syafiq said...

kahkahkah...btuah sungguh lah apis nih!!!try suh apis bengkokkn hidung ana.cmna dia nk wt bg hidung bengkok...?

"CT CoMeL" said...

ai...si dede nie....lawakla...jangan kasi hidung bengkok...hehehehe

luckylizan said...

alalala..comel lak afis, nanti ajar auntie ye camna nak bengkokkan idung

Iela Fazielah said...

alala..comelnyer...bebudak mmg mcm2 ragam

tricksrex said...

hakhakhak
yang ni tak ngilu hidung
adoi apis apisss

farah fauzi said...

kadang-kadang suka dengar budak besr apis bercakap..kita takkans angka itu ayat yang diorg nak cakapkan..hehe

Ijah EmoTemo said...

hahahah ... comel la apis. tak boleh bengkok kan hidung... adoila.. haha

Zana said...

hahahah..lawak la apis ni....

ameris said...

apis...apis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...