NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, May 30, 2011

CuTi SeKoLaH DaH BeRMuLa

Selamat pg semua.. wahhh.. banyak hari gak ekk aku cuti apdet blog.. ngeh ngeh ngeh.. bila cuti aku mmg malas sket nak apdet.. kadang2 rajin, tp selalunya malas laa..

Lani aku lepak2 atas katil je sementara nak tggu apis dn ica bgn dr tido.. ain takde.. dia pi sekolah dgn abah dia arini..


Ain mmg dah start cuti sekolah dah pun.. tp utk satu dua hari ni dia ada aktiviti kat sekolah dia..

Semua branch Genius Aulad buat program ni rasanya.. Tak di wajibkan pun tp aku yg nak hantar dia join program ni..


Ni ha nama program tu..

Kang kol 12 tghari br aku pi jemput dia kat sekolah... ni apis tak tau ni yg kakak dia dah pegi sekolah sbb dia masih lena membuta.. kang kalo bgn jap lg mau melalak bila kakak kesayangan dia takde kat umah.. ahahahha

Yelah kan... biasanya dia mmg adaaa je tiap kali hantar kakak dia pi sekolah.. kuikuikui..


*** cuti sekolah ni kami tak pi bercuti mana2 pun rasanya sbb baru balik bercuti tu hari kan.. so encik suami kata dok je dendiam kat umah.. :-p



7 comments:

Kak Aya said...

cuti sekolah ni dah plan nak balik kampung...tp kena tunggu jumaat nanti baru bertolak sebab kita kerja ofis, bukan guru...

Cik Puan Izan❤ said...

cuti sekolah balik kampunglah best....^^

Ana Suzana said...

Kak Aya..
ana dah balik kmpg suami smlm.. kampung sendiri lom lg.. ehehhe.. nak balik pun tggu weekend la sbb hubby keje..

Ana Suzana said...

izan..
best kannnn.. mkn masakan mak.. ehehehe

MILES said...

salam ana..
berapa nak regester kat Genuis Aulad tu ark..skg nie tgh survey taska utk my girl la..info pls..

Aida Azryn said...

hehe.. layan tv lagi best.. huhu :P

Zefa NorAsmara said...

Akak tak hanta pun anak akak g program tu.. sejak baik dmm nak g skool pun taknak.. :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...