NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, May 11, 2011

SKuaD PeRoDuA ERA

Baru2 ni aku pi giant shah alam.. asyik giant ajelah kannn.. ekekeke.. saje je bawak anak2 pi jenjalan.. tp dah tak masuk taman arnab buat sementara waktu ni sbb kang tersedut bulu2 arnab tu lak kang.. dah le selsema baru nak baik..


Masa benti kat traffic light berhampiran giant tu tetiba terpandang nombor plat kete dpn kete aku.. canteknye nombor plat kete diaaaa..

Mesti pemilik kete ni pompuan.. nama dia Aera kot.. hehehe.. mesti mahal gile kan nombor plat mcm ni.. tu yg tetiba nak snap tu.. jakun lak.. takde ke org jual nombor plat ANA 81.. ececehhhh..

Sampai je dlm giant terus melilau2 cari parking yg paling dekat dgn pintu masuk.. aku malas nak parking jauh2..

Malas nak dgr bebudak ni merungut penat berjalan la hape la.. lg2 si apis tu.. kang dia kata kaki dia tak hebat nak berjalan lak kang.. kose aku nak bergaduh dgn dia..

Tup2 aku ternampak satu kete hijau yg menarik perhatian aku.. kebetulan lak parking betul2 kat tepi kete hijau tu.. so aku terjah laa pi tgk apa yg menarik kat kete hijau tu..


Ni ha kete hijau yg aku maksdkan.. Skuad perodua Era.. mmg kerap sgt aku nampak diorang ni kat giant.. cumanya baru hari tu aku berani nak dtg dekat2 kat diorang.. faktor utama ialah segannn.. kuikuikui..

Yg tu hari pun aku tggu beberapa org dtg dulu baru aku berani dtg dekat.. kalo takkkk, aku pikir byk kali gak le nak jenguk2 kat kete diorang..


Mcm2 hadiah yg diorang bawak.. tp nak hadiah kena jawab soalan yg diorang bg..

Yg bestnya, kalau tak tau jawapan pun diorang akan bgtau jawapan tu kat kita, pastu suruh kita ulang balik jawapan yg dia dah bg tau tu.. kah kah kah.. lawak sungguh.. sendiri tanya sendiri yg bg jawapan..


Yang ni je percuma.. sape2 yg datang diorang bg air tin ni dulu.. air tin revive..


Mmg ramai gak la yg kerumun kat kete diorang ni.. berebut2 angkat tgn nak jawab soklan.. aku..?? sesekali je angkat tgn.. pun sbb maluuuu.. ahahahha..


Aku jeles tul dgn mereka2 yg dpt paper beg berisi barangan intrend.. cis cis cisss..


Aku cuma dpt ni je.. kah kah kahhh.. jadilah kan.. dr tak dpt apa2 lgsg..

Pastu baru aku berambus bawak anak2 aku masuk dlm giant.. bising je mulut diorang sbb lama sgt lepak dlm kete gara2 tggu aku abis melayan skuad perodua era tu.... hahaha..





9 comments:

misya said...

bestnya dapat jumpa skuad perodua era.lamanya tak update blog,bz ker

AsSimpleAsMe said...

yey! u're back! windu lak rasa klu x dpt baca belog kak ana. hikhik

lily lotus said...

kalau lily pun memalu kucing nak answer..hihi..tapi oklah tu sis, dapat gak u somethingkan

ameris said...

akhirnya ana dh kembali...

Ummi Nur Widayu Mohamad Zahari said...

thanks kakak sbb update entry..sbb hye entry kakak jela yg hilangkn bOsn ayu..

mamataya said...

kereta tu org shah alam punya.....adik ipar ku punya kawan....hehhee

Cikgu said...

ekekeke...baru tau pemalu rupanya mak ain,dede n ica ni

ibu syafiq said...

ha...yg ana jmpa no plate AER4 tu petunjuk nk jmpa skuad produa era lah 2...kuikuikui...

KSWSK said...

jadi la ana..dr xdpt pape..ye dak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...