NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, May 20, 2011

BeRJaYa BeLLe @ ReDaNg

24 comments:

NM02 said...

berapa sewa belle tu? teringin plak. hehehe

suhailas said...

Best nya ana, sangat selesa...psssttt..berapa ongkosnya..!!! last yr pegi ms Dec mmg xleh gi pulau..mana atau ada rezeki....

~izan~ said...

izan la antara yg bertanya tu hehe..nnt izan pm,sj nk tahu..tp mesti tak mampu huhu..kot2 nnt ada rezeki lebih ke kan..bley berangan..tp mmg menarik n cantik semua gmbr ana... =D

Hafizah Mohamad said...

bestnyer...rase cam nak pi je...ni kena himpun duit dari sekarang nih...mana lah tau kot2 tabung ayam tu penuh leh pi naik kapal cantik camtu...he he he

aqishah said...

wow fantastik... sy pun lum smpi lagi.. hurmmm

maszmadi said...

huhu, bestnye..... dah mcam kat rumah la pulak...

maszmadi said...

huhu, bestnye..... dah mcam kat rumah la pulak...

farah fauzi said...

bestnyer kak ana...bila la saya bulih merasa naik belle nih...tgh berangan nih..hehe

Liza said...

Wah.. mesti beribu punya kan sewanya? Untuk Ana, bersyukur ats rezeki yg ada. :)

deqlis said...

cuci mata kat sini...
malam tadi singgah ni dtg lagi hehe .tak puas tgkk..hihi..

Jom baca shopping @ Mydeal.Com
Lagi pasal Erra Fazira Bertudung
Jom Join 4th batch GA Deqlis

My Aisy said...

huh...best giler....wat marathon baca citer kak ana nih...teruja n best!! dah tak menyabor nak tunggu next entry nih...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik belle tue..

Ana Suzana said...

Kak Niezza..
pssttt.. tokleh cite sini.. hehhehe

Ana Suzana said...

Kak suhailas,
rahsia jugak.. kalo nak tau sila email atau msg ana ye.. hehehe

Ana Suzana said...

izan..
oyeke.. takpe, tak salah kita bermula dgn berangan.. kami pun dulu bermula dgn angan2 gak utk ke sini..

Ana Suzana said...

Kak hafizah..
yup.. jom menabung kembali.. hehehhe.. moga impian jd kenyataan.. amin..

Ana Suzana said...

aqishah..
kami pun pestaim.. tu yg seronok sgt tu sbb cantekkk

Ana Suzana said...

maszmadi..
tp kalo laut bergelora mabuk kita di buatnya... kuikuikui

Ana Suzana said...

farah..
moga impian jd kenyataan jugak.. amin..

Ana Suzana said...

Kak liza..
syukur sgt2 dpt peluang naik belle ni.. tak terlintas pun kat fikiran sblm ni..

Ana Suzana said...

deqlis..
cuci mata je ke, cuci muka takmau ka.. ekekkeke

Ana Suzana said...

My Aisy..
akak lak tak sabar nak abiskan entry bercuti ni.. lama betul rasanya.. kuikuikui

Ana Suzana said...

Baby..
mmg cantekk.. puas hati sgt

ameris said...

nak gak tau sewa balle tu. nnt saya private mes kat fb ok. teruja tgk msia pn ada tempat percutian yg cantik camni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...