NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, May 19, 2011

HoTeL BeRJaYa ReDaNg ReSoRt

Pg ni baru aku ada masa nak apdet entry.. smlm bz sgt lorr.. mengadap laptop pun lewat2 malam je.. mlm td pun tido lmbt sbb masak lauk pauk pukul 2-3 pg.. kekeke..

Ok.. meh aku sambung cite bab holiday tu hari.. aku cite bab bilik dulu ye.. mcm yg aku ckp sblm ni, yg kami ambik 2 bilik masa kat sini..

Kalau nak tgk gambar2 bilik yg ada kat hotel tu, korang boleh check kat website diorang kat SINI.. bilik kami type Premier Twin Room dan Premier Suite.. kedua2 bilik ni interconnecting.. terpaksa ambik 2 bilik sbb diorang tak sediakan katil extra..

Sorry ekk, gambar tunggang langgang sket la ye.. hehehe.. di mulakan dgn gambar tandas.. kah kah kah..





Tandas bilik kami..


Luas betul.. kalah keluasan bilik tetamu umah aku.. kekeke..


Bilik kami.. open jakuzzi lg..




Ruang tamu bilik kami..




Bilik apis dgn ain




Bilik ain dgn apis lg..


Bilik budak2 ni lg.. kekeke


Balkoni bilik kami..






ica merasmikan kusi rehat..


Jakuzi bilik kami.. open.. tp aku takdelah berendam kat sini.. anak2 aku je yg aku rendam kat sini.. kekekeke






























View dr balkoni bilik kami.. banyak gila sotong kurita berjemur.. ketumbit mata kitorang.. wakakakka...






Ok.. jumpa di lain entry lak ye.. mcm biasa.. sibuk nak hantar anak pi sekolah.. malam2 sket baru dpt online.. huhuhu


26 comments:

chichi said...

cantekkknye...mcm ni.. bertambah sorang lagi la kak ana..hahaha

misya said...

lawa view dia.x sbr nak tgu hupdate lagi ni .nak tgk lagi

umi aiz said...

canteeeeeek nye kak....bile la dpt g pulau redang tu

"CT CoMeL" said...

memang cantikla kak.....tapi lagi best sebab ade sotong kurita....kikikikiki...

Hafizah Mohamad said...

Isk..isk...cantik giler ni...x pe la sekali sekala ketumbit mata...lama dah x ketumbit...ha ha ha

Ena said...

lawonya bilik.... behnyerrrrr...

NM02 said...

adoi... sentap ai tgk keindahan bilik yu tau. bila la gamaknya dapat menginap mcm ni... perancangan nak ke redang mmg ada tapi tang penginapan tu pk berpuluh kali dulu...

ani said...

Wah bestnye holiday kat sini, tpt cantik, bilik pun sgt2 selesa, bila la dpt pegi sini, huhuhuh

AiDa AzRyN said...

sotong kurita?haha.. hape la akak ni. :P

tapi best la part view balkoni. hihi..

heart tamimi said...

cantek nyer pulau redang..
hatiku dah tertawan..bile la pat g cni ntah..hoho..besh nyer bercuti kann..

deqlis said...

sungguh indah...

p/s: ana mata mu ok tak??ekekeke

Juju said...

cantiknya tempat. mesti tenang bercuti kat sana....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cantiknyerrrr....
saya nama aje org ganu tp lom pernah sampai, pulau kapas pernah r tu pun time animun dlu.. hihiihi..
sutun kurita.. ekekeke, sentap jap.. mek salleh ek.. ;p

maszmadi said...

wah..... bestnyer pi pantai... nak pi jugak.. huhu

Aidah said...

cantiknyer view.. go go redang.. haha..nak mula meabung untuk ke sanalah..

Zana said...

best!!! best!!!

Ana Suzana said...

chichi..
alahaiii.. tak dapeknyee.. anak2 sokmo berkepit dgn kami.. lg2 si ica tu.. kekeke

Ana Suzana said...

misya..
pulau redang mmg cantek gile.. percayalahhh.. ehehhe

Ana Suzana said...

umi aiz..
selalunya diorang buat rege promotion masa awal bln 3 dan bln 9 tau.. try la survey tempat best2kat redang.. boleh bercuti kat sana nanti..

Ana Suzana said...

ct comel..
best apenye dgn sutun kurita.. buat tumbit mata je.. kekeke

Ana Suzana said...

kak hafizah..
tak mau la ketumbit.. tak cun kang.. ekekkek

Ana Suzana said...

ena..
mekasihh.. hehehe

Ana Suzana said...

kak niezza..
boleh ambik pakej kak.. murah sket.. bln 9 kang ada promotion jugak

Ana Suzana said...

ani..
moga satu hari nanti sampai juga ani ke situ.. kami pun lama betul berangan nak ke sini

Ana Suzana said...

leily..
sutun kurita tu ana tujukan pada mek salleh yg berjemuran di tepi2 pantai tu le.. ekkekeke

shazila said...

wahh...best nye... lawa view dia...ehh lupa lak..sya silent reader blog akak...mest nk ikot hari2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...