NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, May 25, 2011

MeNgiDaM

Dah lamaa aku usha photo2 kat facebook akak yg sorang ni.. asyik dok tgk gambarrr aje selama ni.. teringin nak order tp lom ada kesempatan masa lg..

Tapi dek kerana teringinnn sgt nak mkn, aku pun order la jugak isnin lps.. memula aku buat temujanji dgn akak tu utk collect kat giant shah alam pas ambik ain dr sekolah.. tp akak tu ada urusan pulak..

Last2 akak tu tawarkan diri utk hantar ke rumah.. yihaaaa.. lg bagus mcm tu.. hehe.. apapun thanks ye kak sbb hantar ke rumah walaupun sampai sesat barat akak somi isteri cari umah ana.. keh keh keh..


Ni yg aku order..

Takde sempena apa2 pun.. dan BUKAN jugak sbb aku peknen tau.. takkk.. aku tengah peyed pun skrg ni.. maknanya aku ngidam saje2 je ye.. alaaa, mcm la korang tak tau yg aku ni kuat mkn orgnya..


isi dlm kotak td.. wallaaaaa... Brownies Cheese Cake dgn topping blueberry..


alamakk.. tergelap lak ambik gambar.. kikikiki..


Gambar dah potong aku lupa nak snap.. so aku pinjam gmbr koleksi akak ni dr fb dia jap.. pinjam ye kakkk.. ngeh ngeh ngeh..

Memang sedapppp.. berulang2 aku makan.. asal turun ke dapur je aku ngap sikit.. turun dapur lg aku ngap lg.. hahahha.. dasar tembolok.. tau tak tembolok tu hape..? kuikuikui..


Ni antara versi yg akak ni buat..


dan ini juga...


Cupcake pun akak ni boleh buat..

Rege brownies yg aku order tu ialah 2 kg ++ bersamaan dgn rm70.. sape2 nak try order atau nak tgk koleksi brownies yg akak ni buat, bolehlah cari akak ni kat facebook atas nama







8 comments:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

sedapnyaa kek tuh...habis ke ana mkn tu? budak2 suk tak? ^^

chichi said...

adoiiii...musnah diet aku mcm ni..huhuhu...takpe la kak ana wakil makankan wokey...

misya said...

huhu sedap nya meleleh air liur ni ha

zih@n said...

wah...sedapnya..dh le tgh lapa ni...hehe

NM02 said...

minta sepotong... pergghhh... tebalnyer cheese tu

ibu syafiq said...

hehek...ni mkna'y ngidam tiap2 bln time period!!!jgn x tau time nih pn ada org ngidam tau!!!

Lia said...

sedapnyaaaa.... yumyum..

eila said...

sedapnyer...terliur nk sikit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...