NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, March 25, 2010

SHooTiNg UnTuK MaJaLaH DaPuR..

Selasa lepas kol 10 pagi, beberapa org staff dr Majalah Dapur dtg umah utk shoot gambar dapur.. InsyaAllah gambar dapur umah ni akan kuar pada bln Julai akan dtg.. lambat lagi laaa...hahaha.. sabo sabooo..

Walaupun ada dapur yg lagi canggih manggih dr dapur umah kami, tp syukur sgt2 sbb dapur umah kami leh terpilih utk di siarkan dlm majalah.. bg kami dapur ni dah cukup canggih le pada kami berbanding dapur kami yg terdahulu.. yelah, dapur dulu kan ada tragedi mar mar runtuh.. kekeke..

Kembang laaa kontraktor kami.. glemer youuu sbb diorg nak tau sape kontraktor yg bikin..hehehe..Moga makin murah rezeki kontraktor kami pasni kannn..


Ni gambar aku curik2 snap waktu aku turun tangga...hahaha.. jahat tak akuu... miahaha..


Masih lagi curik2 snap.. diorg punyalah leka nyembang sampai aku snap gmbo pun tak perasan kaa..??? yelah kannn, kamera pun tak canggih, mana depa nak perasan..hehehe.. yg belakang tu mamat photographer sedang snap gambo..


Time shooting ni kan, abis dapur aku diorg ni kemaskan.. bkn la maksud aku diorg basuh pinggan.. diorg kemas segala brg2 yg tak perlu ada kat dapur tu..

Time tulah segala periuk2 yg tak pakai di angkutnya taruk kat meja kopi kat ruang tamu.. bkn tu je, pinggan mangkuk yg lari tema moden pun depa sorokkan.. hehehe..

Lapik2 kaki pun kena alihkan.. pastu tong sampah di letak kat luar.. kain sebakul yg lom basuh pun terpaksa sorok kat luar rumah gak..kikiki...abis tonggang langgang umah aku..


Perasan tak bunga kat island dah lain..hehe.. aku dah tukar bunga yg lain..


Ni lah dia org2 yg terlibat sewaktu shooting di adakan.. kecuali yg tgh2 tu ye.. tu org insurans.. sape2 nak beli insurans leh cari akak tu..hehe..


Waktu ni akak ni sedang temuramah aku.. dan aku lak sibuk snap pic dia.. hahaha.. terbalik la pulak, patutnya dialah yg snap gambar aku kannnn..hihi..

Ok.. InsyaAllah pasni akan shooting utk majalah Laman lak.. kalau diorg pilih laman kami la kannnn.. =P




3 comments:

sLEEping BEauty said...

cantikkk!
tak sabar nk beli majalah tu nanti...kikikii

shabiela said...

mu remind deh, sha nk bli majalah tu.. heheh.. ku ni pelupa.. :)

alisya chee said...

salam k ana,

i really your house a lot. mmg bg inspirasi deco for my hous renovation. umh siap Mar next year. tgh survey contractor. if xkeberatan, bolehla akak share kan list of your contractor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...