NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, March 14, 2010

JeMpuTaN Ke MaJLiS HouSe WaRMiNg ( TaHLiL & Doa SeLaMaT )

~ EnTrY BaRu BeraDa di BawaH ~



Buat semua teman2 alam maya, sahabat handai yg di kenali atau pun yang mengenali Ana, di jemput dtg ke majlis tahlil dan doa selamat sempena pindah ke rumah baru..

Tarikh : 14 Mac 2010 ( ahad )
Lokasi : Villa Suria, Sunway ALam Suria
Waktu : 11 pg - 5 .30 ptg

Menu :

~ Nasi Briyani Gam
~ Mee Rebus Haji Wahid
~ Kambing golek
~ Kuih Muih / buah2an
~ Cendol / ABC / Teh Tarik / Sirap bandung + aiskrim soda

** kedatangan anda di alu2kan.. kalau boleh inform la ana ye bg yg nak dtg tu, senang ana ready nak sambut kehadiran korang..


26 comments:

-iLLa- said...

insyallah yekk ana...

mirah said...

Ana, kalau dekat, nak juga pergi ni..tapi apakan daya. Kat mana area tu pun mirah tak tahu..hihik..

Ena said...

Bestnyer.. Alhamdulillah.. selesa umah baru tu!

.:ira:. said...

nak pegi..teruja tgk umah tu~~tapi apakan daya..masih kat kelantan masa tu..:)

hans said...

hhmm... ana... hans dtg bole? hihihi ye la.. wpun ana jemput semua... tp msti specific pd sape2 yg close jer kan? huhuuh...

eynda said...

Tahlilnyer pukul brape??

aNa SuZaNa said...

iLLa,
datang tauuuu....



Mirah..
datang aje.. ana jemput semua yg nak dtg.. mana yg tak kenal leh kita berkenalan... kannnn... =)


Ena..
Alhamdulillah.. sgt selesa... jemput dtg ye.. =)



Ira,
kot2 tetiba dah balik dr kelantan leh je dtg.. bgtau ana ye kalau nak dtg..



Hans..
ana tak khusus pd yg tertentu.. yg sudi dtg ana terima dgn rumah yg terbuka.. jemput dtg ye.. nak alamat details leh email ana.. bahaya gak bg alamat penuh kat sini kannn..kikiki




Kak eynda,
tahlil kol 11 pg.. pastu terus mkn2.. =) datang ye kakkkk...

dianaibrahimali said...

ana....IA aku dtg yer.....hehehe....sibuk jer kan....

aNa SuZaNa said...

Diana..
di alu2kan.. dtg la ye.. selalu2 la jenguk ana pulak di sini nanti ye..

tricksrex said...

haiyaa..
ini kak ana tau2 saja trex takde kat shah alam on dat day..
kehkehkeh..
ade kat ganu la time tu ade visit plak..
tape doakan sume berjln lancar..
kempunan nak jmpe alisya..
haishhh

hasril said...

nak maiii..hehe

Syikin said...

ala............ ini yang kutunggu..sebab tak jauh mana dari umah aku.. tapi apakan daya..time tu aku ada kat kg... uwaaa.. tak de rezeki la nampaknya... g open house raya nanti la..hehehe(kalau ada...insyaallah)

melin melinda said...

hehehehe..kalau berkesempatan, saya datang ngan suami dan anak boleh?

Tertarik giler ngan rumah Ana yang cun ni.

intank said...

sbnrnya akak pernah tegur ana dlm shoutbox, tanya ana asala dari mana?ana jawab asal dari sekinchan kan?tiap2 hari akak bukak blog ana..seronok baca...ayat2 ana guna simple jer n besar..senang nk bc..heheh..kiranya i'm yr silent reader...

tp segan plak nak g umah ana...takpe kalau ada rezeki kita jumpa yer...

Nieza Ishak said...

Ana,

insyaallah kalo sempat kami singgah sbb ada kenduri kawin di Kuala selangor.

Nieza Ishak said...
This comment has been removed by the author.
Zana said...

ala aa..trnginnya nak pegi, time tu ada kat kg pulok....
takdak jodoh kita nk jumpa lg la...
tggu open house yg lain la pulak itu pn kalau anabuat & jemput...hheheh

Papa meow said...

Oit... ko jgn dedahkan byk sgt info pasal hal2 atau tunjuk2 benda dalam rumah, bahaya sih. Dah lama aku nk tegur tp lupa.

Lagi satu klu nk kuar mana2 jgn hupdate dulu. Balik baru hupdate. Nanti ada makhluk asing menyeramkan datang melawat rumah masa kau x da, ko nk ke.

Last kalau nk mengajak pun hati2, nanti ada penyamun tarbus menyamar, ko fahamkan?. Bila dah tau lokasi rumah, bila tau kau ada atau x da, ko sorang ngan anak2 atau masa laki kau x da, time tu lah dia bagi salam.

Ko pernah tgk citer p ramlee x, yg dia jd penyamun tu, ala yg naik basikal buka gua harta karun tu. Yg dia pangkah2 rumah terpangkah pintu jamban tu, Lupa pulak tajuk dia...

Hati2 hehehe

aku plak yg risau


Aku teringin nk g, tp anak2 aku nangis nak ikut, dah ramai oo...mungkin x g kot. Apa2 kim salam org kg yg dtg nanti.

aNa SuZaNa said...

Trex..
alaaa.. dia takde la pulak.. takpe2, tggu kenduri kawen lak br dtg.. kikiki..gurau jekk..

aNa SuZaNa said...

Hasril..
dtg le.. jauh tu dr penang..ehehe

aNa SuZaNa said...

syikin..
huk alohhh.. ni lg sorg takde.. ada rezeki kita jumpa bila2 ye..

aNa SuZaNa said...

melin melinda..
boleh, dtg la .. nanti inform ana ye.. kang ana tak perasan lak..

aNa SuZaNa said...

kak intank..
InsyaAllah ada rezeki kita jumpa ye kak.. dan kalau ada kesempatan jemput dtg ye kak..

aNa SuZaNa said...

Nieza..
ala, singgah la dulu mkn2.. pastu br gi kduri.. tak pun balik kduri pun leh dtg..

aNa SuZaNa said...

Zana..
alaaa... takde jugak keee.. hmm takpe, nanti kalo ada mkn2 ana jemput ye.. =)

aNa SuZaNa said...

Bakri @ Papa meow..
Thanks sbb ko ingatkan aku..dan aku mmg sentiasa alert mende2 camni..

cuma kdg2 terlepas gak bercerita kan.. ehehhe..yg bagusnya tmpt aku ni, sume penduduk sini bersatu woo.. masing2 ambik berat sesama jiran..

pastu guard pun sentiasa lepak dpn playground umah aku ni.. bkn lepak utk bermain, tp utk mengawal keselamatan la kann.. ehehhe..

ko dtg la umah aku.. bkn selalu tau aku wat mkn2 ni..huhuhu.. ada kesempatan singgah ye.. tinggal jap anak2 tu apa salahnya kannnn..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...