NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, March 31, 2010

PaRt 2 : HouSe WaRMiNg

Sambung lagi part 2.. pun layanz gambar je ye.. jenuh gak nak cite sume..kikiki..






Time ni tgh ready utk baca Yassin.. aku lak bz suap anak mkn nasik dgn bubur.. opss.. cuti maaa..


Ramai sgt waktu ni..tp ntah knp jurufoto ni snap tmpt yg sama je..


Tengokkkk.. org dgn kambing sama2 kangkang..hahaha... lawak2..


Kambing pertama yg di panggang @ golek..


Tu diaaa... nasi beriani gam yg marvellous..


Kurma kambing yg di sukai ramai.. yg darah tinggi sila tgk aje ye.. mkn je kari ayam.. hehehe..


Beratur mengambil mknn.. kuih2 sgt byk sbb sedara mara dan kawan2 dtg bg jugak.. thanks ye.. tp terlupa nak snap kek cheese yg kawan blogger ni bg..huhuhu..


Ni diorg sedang serbu cupcake chelsea dgn brownies




Sadis tul tgk gambar ni.. pokok bonzai kesayangan hubby jd mangsa keadaan.. kekeke..


Mee rebus haji wahid yg femes..


Cendol satuuuu...!!!


Ni budak sgt moody masa kenduri tu.. asyik berebut menan je dgn anak org yg dtg.. hua hua hua..


Suka masa ni..sgt2 meriah....


Amboi mak buyonggg.. risau aku tgk sbb duduk atas meja kaca..kikiki


Ada gak terselit muka aku..dpn aku tu kakak aku, yg blkg aku tu pun kakak aku @ kaklong dan yg blkg sekali tu mak aku..ehehehe..

Aku bkn bergayut tau masa ni, tu aku tgh dgr baby monitor..time ni alisya sdg sakan membuta kat bilik.. baby monitor ni aku bawak ke hulu kehilir.. kang bz layan tetamu sampai tak dgr lak anak melalak..

Baby monitor ni jugak ada tv..so kita boleh view sekali keadaan masa tu..


Keadaan dapur masa ni sgt sepah.. hehehe


Hubby bz layan tetamu lelaki..


Yg berbaju batik tu ketua penduduk villa suria tmpt kami tinggal ni.. ketua kampung la kiranya kannn..


Ni suami kepada ibu mertuaku...


Ooo..curik brownies ye yanggg... aku pun tak sempat nak rasa tau..huhuhu


Adik beradik aku..


Ni pun adik beradik aku...




Staff hubby aku.. glemer muka hang kejap..hehehe..




Jiran tetangga yg hadir..

Sebahagian dr family hubby aku..





OK..abis part 2.. part last nanti aku apdet ye.. penatttt...!!

2 comments:

eynda said...

Hah!! Nampak elliptical ana kat luar tu...akak nak letak camtu la...hubby takmo :-(

aNa SuZaNa said...

dah tu jd ke akak letgo..???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...