NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, March 31, 2010

PaRt 1 : HouSe WaRMiNg

Dah lama berlalu pun house warming, tp skrg baru nak apdet.. gmbr sgt byk, tp yg paling sadis, gmbr2 yg aku snap dah terdelete..huhuhu..dah le byk muka aku lak tu.. ciss..!!!

Aku apdet sket2 psl house warming ye.. gmbr agak tunggang langgang sbb aku main upload je..hehehe.. ok.. sila layan gmbr ye..


Time ni majlis lom mula.. time ni aku bz bersiap dan menyiapkan anak2..


gmbr snap dr playground..hehe..


sib baik kami je yg wat kenduri masa tu.. so ramailah tetamu yg datang.. dah mcm kenduri nak sambut menantu pulak..




Ni suasana dlm rumah.. tu biras aku yg bz bentang tikar utk tetamu duduk.. ni utk sesi bacaan Yassin dan doa selamat.. sejuk woo montot kalo duduk atas lantai tanpa alas..


Gmbr blurr tp upload jugak sbb tu gmbr kaklong aku dgn hubby dia.. bkn ape, kaklong aku rajin baca blog aku.. so nak bg dia tgk muka dia yg aku masukkan dlm blog.. biar dia tekujat..hahaha..


Ni semua sedara mara sblh hubby.. yg org2 katering tu terkecuali ye..


Waktu ni bz menyiapkan hidangan.. laki aku yg monitor sume ni..


Cantek dan puas hati sungguh dgn khemah/kusi meja yg kwn ku rekemen ni... sgt berbaloi..!!


Tu abg kambing..opss, abg yg tugasnya panggang kambing..hehe.. time ni pegi mana ntah kambingnya..lom tangkap lg kot..kikiki... 2 ekor tuuuu.. puas hati sbb sedappp..!!


kereta2 dah mula bersusun..


Abg ipar aku bersama biras aku..


Ni anak buah aku.. dia ni sgt rajin dtg lepak umah aku.. dia ni lah yg lari umah sbb nak join bbq tu hari..kikiki..


Ni pun anak buah gak..adik kpd yg td tu ha..


Bersalaman dgn org ramai..manalah tau kot2 ada yg nak buat menantu..hahahaha..


Pakcik yg tgh2 tu lah org kuat katering yg kami ambik.. sgt sedap nasi beriyani gam yg dia buat.. ramai yg puji sedap..

Pasni leh ambik dgn dia lg lah.. nama pakcik tu pakcik adam.. pakcik tu meniaga mknn jugak kat food court seksyen 26, shah alam..


Arang utk memanggang kambing.. adeh, tunggang langgang aku tepek gmbr..hahaha..


Org2 katering bz menyiapkan tempat ABC/cendol.. aku tak sempat rasa pun tau.. nanges.. huhuhu


Sgt laku stall ni tau.. sampaikan pakcik adam terpaksa kuar gi cari ais batu lg.. tak cukup woooo..


Cantekkan design bekas mknn dia.. import from dubai kata pakcik tu.. aikkk.. kelihatan laki ku yg ke hulu ke hilir.. hehehe


Ni area mee rebus Haji Wahid..


Masakkan pakcik mmg marvellous laaaa.. sukaaaa...




Amboi yanggg, suka nampakkk.. !! Dah le suruh pakai baju sedondon pun taknakk.. grrrr...




Kami sewa kipas ni 3 bijik.. sebijik rm200.. best woo kipas ni, sejukkk je.. cuaca panas kannn, so mmg berbaloi la pakai kipas ni.. tetamu pun tak rimas....

Ok.. nanti sambung part 2 ye.. ngantukkkk.. dah kol 5.14 pagi wehhh.. jd burung hantu aku skrg ni.. dah la perut bunyi2 lapar lak time ni.. tp mau membuta dulu..tata.. Zzzzzz...


9 comments:

Syikin said...

wahhhhhhhhhhhh very the best la... rugi x dapat p..huhuhuh

-iLLa- said...

kenal la sangat mamat kt kipas tuhh..ekeke

aNa SuZaNa said...

syikin..
awat la takde jodoh ekk..hehhe..tp kalo nak ziarah ana kat umah bila2 masa pun boleh

aNa SuZaNa said...

illa..
bila nak dtg mai..kekekke

sLEEping BEauty said...

wahhhh ...meriah sgt2....

Gieyana said...

bestnyer..besar giler umah uols..

MamaAiman said...

salam kenal.
terjumpe blog ni, best sgt bace post ni saya dapat rasa kemeriahan buat house warming tu. taksabar2 rasa nak kumpul collection untuk rumah baru, tapi saya tak sekreatif menyusun barang2 ni.bace mencari idea :)

myxa said...

Tiap kali nak wat makan2 kat umah mesti jenguk blog akak ni. Cari idea nk hidangkan apa. Tq kak

myxa said...

Tiap kali nak wat makan2 kat umah mesti jenguk blog akak ni. Cari idea nk hidangkan apa. Tq kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...