NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, March 10, 2010

BiLa TeMaN2 DaTaNg MeLaWaT..

Selasa semalam geng2 alam maya yg mmg dah lama aku kenal dtg umah.. melawat tapak la katakannn.. ehehehe.. selain dr Tokey Salmon yg dah pernah dtg, diorg berdua ni buat kali pertamanya sampai ke rumah aku..

Aku yg jemput diorg datang.. tp malangnya, aku tak masak apa2 yg istimewa pun utk diorang.. sorry ye korangggg.. harap dapur je lawa, tp masak yg special pun tarakkk.. hua hua hua..

Dan paling kelakar aku suruh diorang tapau mknn dr luar dan mkn kat umah aku.. kekekke.. diorang pun tapaukan mknn utk aku jugak.. kahkahkahhh..

Korang mmg best la.. sian korang kena pedajal dgn puan rumah.. miahahaha.. jgn serik tau nak dtg lg.. nak dtg sila calling2 ye..


Budak2 ni sakan sgt bermain.. aku tak kisah pun umah aku bersepah, yg penting diorg happy bermain.... anak2 aku lglah happy sbb dpt jumpa kawan baru.. alaaa, umah sepah leh kemas balik pe..


Tu diaaa..nmpk sepah tul area pintu dapur belakang tu.. ehehehe.. nanti aku kemas le..


Budak2 ni bz bg ikan2 mkn.. kolam ikan ni lom tukar air lg.. keruh air dia..


Ahahaha.. korang buat ape tu haaaa...????


Mak budak tu pun sibuk nak bg ikan mkn sama.. dah mcm ready nak terjun kolam je gaya kamu ni Diana oittt.. kekeke..


pakwe hensem.. sgt la lasak ini budak.. tp yg aku paling kagum dia langsung tak tido dr pg sampai la ke petang.. kalo alisya dah lama dah meragam sbb ngantuk..


Sebijik muka shi babah (bapak budak ni le..ehehehe)


Arissa dan shazzimah.. diorg berdua ni mmg dah mcm belangkas.. mesti berduaaa je..


ME sedang merakam gmbr anak2.. kita boleh bukak nursery la pasni kannn.. kekekeke..


Si Diana tolong buka pintu folding door sbb hafiz asyik main bukak tutup je.. kang tersepit jari tu kang nak oiiii...


Havoc tul smlm.. budak2 best bermain.. yg si diana sempat lg urut badan guna mesin kerusi urut...hehehe.. sembang mcm2 topik.. puas woo kami melepak semalam.. dr kol 1 tghari sampailah kol 5.30 ptg.. cayalahhh..!!

Diorang buat semua lawatan dlm umah ni kecuali master bedroom jelah ye.. kikiki.. tu bilik rahsia.. mana leh ceroboh.. miahahaha..


Aikkk..ni bancuh air ke bersilat ni..??? Ni gambar diana yg snap.. aku tak tau dia snap guna kamera aku.. kalo ku tau dah lama ku posing tauuu..!!! cehhh..lenkali bgtau le..


Lastly, dari kiri DIANA , aku ler dan ME .. Best bila ada tetamu dtg umah.. (",) Jemput dtg lagi yeee..



9 comments:

tricksrex said...

hakhakhak..
buat air sampai bersilat tu kak oiii..
hahahahaha..
alisya tdo ke time ni kak

aNa SuZaNa said...

trex..
buat air sambil bersilat baru sedapp..kekkeke.. alisya akak kurung dalam kusi roda masa ni..hahahha

-iLLa- said...

bilerr laa ku nk sampai neh..ekekee

aNa SuZaNa said...

illa..
datang la bila2 senang ye..jumpakan anak2 ana dgn adam dan addin lak..

eynda said...

Meriahnyer :-)

Ana...kolam ikan dalam brape kaki??

Lanskap ambik kat mana? Caj brape?

aNa SuZaNa said...

kak eynda...
kolam dalam 3 kaki kak..

landskap sume dlm rm12k rasanya..tak termasuk kolam ikan..

yg uruskan landskap masih dr ID yg sama

mamataya said...

oit..ku baru baca entry ni...meriah..! best tau melawat orang masuk rumah baru ni..kita pun xcitd sama...tQ sebab sudi ajak,...hikss!

eynda said...

Ana...lebih kurang lanskap yg akak quote hari tu la...tapi masih cari yg lebih bagus & lebih murah hihi..

fazemy said...

Cantiknya rumah akak. Suka ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...