NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, March 18, 2010

RuaNg TaMu BaWaH

Ok.. td aku sempat snap semula gambar ruang tamu bawah yg dah terdelete dlm kamera.. hiasan pun sempoi aje.. hiasan kat divider pun lom buat lagi... hias cincai2 je..kikiki


Pandangan dr atas tangga..


simple je kannn...


Alamak, gmbr gelap pun tepek gak..hehe..












uikk..nmpk menan ain bersepah bwh meja..
















Sekian utk entry ruang tamu...


18 comments:

Ena said...

salam..

sangat cantekk.. :)

ana said...

ana, anak kecik2 lagi memang la penat mengemas rumah ni,..nak nak rumah ana besar pulak...tp kak rasa mcm best plak..karang kalau dah kemas rasa best kan...nnt kalau derang tak camuk..mama depa tak dak kerja pulak..ehe

apa pun, cantik ruang tamu ni...

ibu 2AZ said...

ana..cantik ruang tamu ana..berkenan kite sofa tuh..tp rumah kite kecik je..tak suai asenyer..
ana kreatif jugak deko2 umah..ina nih men gamble je..hehe

SuriYati said...

salam kenal...sebenar nye kite nie silent reader je blog ana selam nie...tp hari nie baru nk komen...lama tul ana tk update blog rindu tau nk baca...hehehe
pasal ruang tamu ana mmg cantik...tk pe simple tp cantik ana...;)

Jaja said...

cantik nye living hall ana...kitchen cabinet lagi marvellous..serius!

salam kenal =)

aNa SuZaNa said...

Ena.
mekasih..tak la cantek mana pun.. biasa2 je..=)

aNa SuZaNa said...

Kak Neisya..
tulah, kemas sana , sini sepah.. kemas sini sana lak sepah..huhuhu

aNa SuZaNa said...

Ina..
sofa tu beli masa exhibition perabot dulu.. brand rozel.. mmg gabak sofa ni..

aNa SuZaNa said...

suriyati..
wahhh, baca senyap2 ye selama ni..hehhe,, apapun salam kenal..

ana mmg nak apdet selalu macam dulu, tp masa nak lepak dpn lappy makin kurang.. adaaa je keje nak di buat kat umah ni..huhuhu

aNa SuZaNa said...

Jaja..
thanks ye... =)

Chik Na said...

cantik deconya... chik na suka sangat

aNa SuZaNa said...

Chik Na..
mekasihhh..kikiki

atie said...

ana kita ada email ana nk tanya ana buat landscape luar dgn kitchen kat contractor/company/kedai mana...nanti ana email balik ye...

shabiela said...

ana, mmg suka sume benda dlm umah mu.. lawo giler2 la..

aNa SuZaNa said...

atie..
ok..nanti ana reply email ye..

aNa SuZaNa said...

sha..
thanks sha.. biasa2 je..

Alya said...

Salam

amik award dr blog saya

MamaKaisah said...

sis, ank2 x conteng sofa putih tu ke?
bgsnye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...