NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, January 21, 2013

SeLaMaT HaRi LaHiR AiN

Salam semua.. arini hari lahir anak sulong aku, Ainul Mardhiah .. dah 7 tahun dah ain.. best jugak bila anak dah besar ni..

 Dah mcm kawan2 lak.. macam adik dgn kak pun ye gak.. kekekeke.. tu statement nak kena pelangkung dgn laki tu.. hahahaha..


Ain skrg kalau ke mana2 dia akan bertudung.. Alhamdulillah.. moga ain terus istiqamah dalam bertudung.. solat pun rajin.. suka mak abah tengok..


Utk ain, kami doakan agar ain di panjangkan umur, di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yg baik, bijak, rajin, pandai jaga adik2, tak gaduh2 dgn mak selalu.. hehehe

Kami semua sayangkan ain.. mintak maaf sbb mak tak sempat buatkan kek utk ain.. kang mak beli kat kedai kek jelah ye.. 

Malam kang lepas maghrib kita potong kek.. kek segera.. muehehehe.. penat lorr sejak 2 menjak ni.. 

Okey kakak.. cayangggg kakak ketat2..




29 comments:

ieda said...

Happy birthday Ainul Mardhiah. semoga menjadi seorang anak yang solehah, bijak dan berjaya di dunia dan akhirat

SYANI said...

Happy birthday Ain... Sama birthday dengan anak saya.

Nida Mohd said...

happy birthday ain yg comel..jd anak yg baik dan solehah n rajin2 belajar ye..

♥ dak pink said...

Happy birthday Ain.
Semoga jadi anak yang solehah dan sentiasa di rahmatiNya selalu.

ikhlas dari Auntie Ain. ;)

eika bee said...

Happy birthday Kak Long Ain! Smoga menjadi anak yang solehah, anak yang terbaik and insan yang cemerlang dunia & akhirat. May Allah bless you always! :)

mama maman aka yana said...

HAPPY BERDAY AIN.. MOGA JADI ANAK SOLEHAH BUAT IBU DAN AYAH.. :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat Hari Lahir Ain... Moga usia diberkati Ilahi dan menjadi anak yang solehah... comey Ain.. :D

Mira Adzlia said...

hepy besday ain..smuge jd anak yg solehah..bhgia dunia akhirat...Amin :)

alynn fairuz said...

sayang ain ketat2 gak hehehe

Allene said...

happy besday ain... semoga jadi kakak yang hebat...

Anis Xora said...

selamat hari lahir ain yg somel,nomey cute miut..macam..................MAK nye..hihihi

Ila Razali said...

selamat hari jadi.... moga jadi anak yang solehah .....

Mama Rocky! said...

Hepi ulangatahun Ain...muah..muah..besau dah awk yer..belajar rajin-rajin yer!

Salam sayang untuk semua... said...

Hapy Birthday Ain...;)

Salam sayang untuk semua... said...

Happy Birthday Ain..;)

Chinta Safia said...

Happy Besday Ain..semoga menjadi anak yang solehah.

adarnadzmie said...

selamat hari lahir Ain...:)... moga jd anak yang baik dunia dan akhirat..aminnn

azievee said...

Happy B'day Ain...

YanaUjang said...

happy birthday ain! hug and kisses dr akak and Zafirah..akak tauu...ngeh³ :p

syalinda johari said...

happy birthday Ain..moga jadi anak yang solehah..moga dikurniakan kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur...semoga cerah hati untuk menimba ilmu ..aminnnn

izzeyda said...

Happy Birthday Ainul Mardhiah..semoga menjadi seorang anak yang solehah dan berjaya dalam hidup..

Cik Shyra said...

Happy birthday Ain!


(Please visit my blog www.shyracomelselalu.blogspot.com )

Qashmere said...

Cutenya..camner caranya mula suruh ain bertudung? boleh bagi tips tak sis..

Happy Bday Girl!

haNa sAkuRa said...

heppy birthday ain :)

ANAK MAMA SAYANG said...

Hepi besday ain...

Hasida Mohammed said...

Hepy besday Ain syg..moga jdi ank spt yg dimpikn kdua org tua..dunia n akhirat

ZarinAziz said...

Selamat hari lahir Ain..moga menjadi anak yang soleh ye..

Syue Mustafa said...

Selamat hari jadi Ain. Semoga berjaya di dunia & akhirat.

Nur-nba said...

Happy Birthday Ain... Semoga jadi anak yang solehah dan bijak.. Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...