NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, January 30, 2013

PeRaDuaN

Ingat lagi tak aku pernah mention yg aku dapat tempat ketiga dalam peraduan produk Julie's.. dan minggu lepas aku terima emel dari diorang mengatakan yg aku kena dtg hadiri majlis penyampaian hadiah pada hari selasa 29 Januari 2013 iaitu semalam..

Minggu lepas aku ada call diorang bgtau yg aku mcm susah sikit nak dtg masa majlis tu nanti sbb anak sekolah dan kena rushing ke sana ke mari.. lagipun majlis tu start kol 10.30 pagi, ain lak abis kelas kafa kol 10.30 pg.. acaner tu..

Aku tanya gak kat diorang boleh tak kalau aku hantar wakil aje.. tapi tak boleh katanya.. hmmmm.. mati kutu terus aku tau.. last2 semalam berjaya gak dtg collect hadiah, itu pun majlis dah tamat dah pun benonye.. kekkeke.. ahhh lantaklah, janji dapat collect itu hadiah..


Ni keratan dalam fb yg mengumumkan nama aku sbg pemenang tempat ketiga..


Majlis berlangsung di kilang produk Julie's yg terletak di seksyen 25 shah alam.. melilau2 gps tunjuk jalan.. lempang gak gps ni kang.. mujur sampai gak..

Semalam aku pegi dgn abg aku.. memula pegi sekolah kafa dulu utk ambik ain.. pastu berdezup gi seksyen 25.. dalam kol 11 pagi kot kitorang sampai..


Majlis kecil2an je rupanya.. di buat kat dalam bilik mesyuarat rasanya tu..


Best gak bila dah takde pemenang lain sbb takyah segan2 nak posing dah pastu.. muehehhe..


abg aku, aku , ain dan penganjur.. jongkong yg diorang pegang tu tipu je tu.. replika semata2.. tu pun bila aku mintak seketul diorang tak nak kasi.. hahahha


Penganjur tu ingat kitorang adalah pasangan suami isteri.. kah kah kahhhhhh.. dah la dua2 kurang ketinggian lak tu.. kekkeke..


Hadiah kemenangan...



Ni la emasnya.. aku jual balik mende ni sbb hasilnya aku share dgn adik beradik.. rezeki sama2 di kongsi..


dan ni lak hamper produk julie's.. makan la sampai gemuk perut tu ye..


25 comments:

Ahmad Zarif said...

untungnye akak. murah rezeki. huhu

-iLLa- said...

tahniah ana.....murah rezeki...

alynn fairuz said...

wow byk tu dpt ... mesti ana blanja makan beso ngan family ana

ina ku said...

tahniah! syoknya menang contest kan. ni rasa nak masuk peraduan jgk ni, hehehe....

*∽ IZAN ∽* said...

Walla... murah rezekii!! seronoknya ..!!!!

Maisarah WMansor said...

tahniah kak ana! insyaallah moga2 kak ana menang agi next peraduan ni..seronok tgk akak menang,,hihih

Ana Suzana said...

Mekasih kwn2

Intan Akma said...

xde tips ke nak kasik menang peraduan hehe

Allene said...

tahniah.. and good luck kak ana...

MRS. K said...

tahniah... rajin kak ana join contest.. chaiyokk

Kuazue Mohd said...

tahniah2x !!!kiter tumpang gumbira ajer...

HUZAIFA said...

tahniah ana...

syalinda johari said...

alhamdulillah..murah rezeki...tahniah...best tuuuuu..hehehehe

izzeyda said...

tahniah ana..murah rezeki ana..smoga berjaya di dlm contest yg akan dtg..

Smiley said...

tahniah ana..murah rezeki

Hasida Mohammed said...

Tahniah n cntik pakaian Ana...Ain pn glam sama ekk!

fiza said...

tahniah k.ana

slalu baca blog k.ana,tetiba smlm TERnampak kak ana kat bdr sri damansara...motip kenal k.ana walaupun selisih kereta dpn shell je..hehe..

-husna-

Haryati Faizal said...

dah like ana dah!

Ana Suzana said...

Husna..
Uikkk.. nmpk eh smlm.. kihkihkih

Ana Suzana said...

Haryati..
Thanks byk2.. muahsss

Ana Suzana said...

Kak hasida..
Mekasihhh kakk

Ana Suzana said...

Izzeyda..
Maceh.. moga2 ada rezeki.. amin

Ija Rased said...

wah..tahniah sis ana

Syima Emi said...

good luck ek kak ana.. saya dh vote.. harap2 ada rezeki kak ana...

Fieda Zan said...

brapa gram dapa t tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...