NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, June 27, 2012

HaDiaH BeSdaY LaGi

Tengok tuuuu.. masih tak abis2 dgn citer besday.. tu belum lagi citer kalo aku beranak tu.. ekekeke.. entry ni sebenarnya menunggu giliran utk di publish.. almaklumlah byk sgt cerita nak di kongsi..

Korang ingat lagi tak entry kemenangan aku dlm contest DAiA .. Haaa.. nak di jadikan cerita best, hadiah tersebut di hantar pada hari lahir aku... so di kira sebagai hadiah hari lahir la tu kann.. muehehehe..

Bapak lama betul nak tggu diorang hantar hadiah ni.. tup2 diorang hantar masa besday aku.. alalalaaa... so sweetttt.. kikikiki..

Masa diorang hantar hadiah ni ke rumah aku takde kat umah sbb anak2 aku kan sekolah.. sib baik ada adik lelaki aku yg boleh tggu kedatangan diorang.. gumbira tak terkata..


Ni lah hadiahnya..

Encik suami aku lg gumbira sbb save budget dia utk rembat tv led 3D.. harga tv ni mengikut kata org yg hantar tu ialah rm7999.. Alhamdulillah.. rezeki...


Dapat cermin mata 3D sekali..

Dapat satu je sebenarnya.. lg 3 tu kami beli extra.. So encik suami kata pasni boleh layan bola dgn bestnya.. cettt.. apa barang layan bola kannn.. layan citer korea lagi best.. kahkahkah..


13 comments:

zailamohamad said...

patutlah husben ana sayang dekat ana, sebab ana ni budak beruntung!

Chik Na said...

wahhh!!! bestnya dapat TV LED .. tahniah

ibh_sue said...

Untunggg la...Hehehehe...Tb LCD3D lagi tu..(^_^).

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ana blh share tak slogan yg menang tue..

Me said...

LED 3D paling tak menahan 55 INCIIIIII... besarnyaaaaa betoila tue lebih kurang tue la pricenya.... ana nie mmg bertuah la....

Norf said...

alhamdulilah.. memang kalau mana mana suami pun akan senyum riang dapat kongsi hadiah macam ni.. hehe tp yg best ana taiko leh tentukan nak tengok korea atau bola.. hehe

meazrynn said...

Alhamdulillah..bestnye kak..

Nida Mohd said...

bertuah badan..rezeki sempena birthday ;)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah...bestnye dpt tv besar 3D lagi tu...

Haryati::Faizal said...

syoknye dia dapat tv besar!...sentiasa murah rezki la ana ni...

Cahaya Kita said...

berapa 3d spec tue? klu akk post awl boleh sy dptkan staff price

Cahaya Kita said...

berapa 3d spec tue? klu akk post awl boleh sy dptkan staff price

Cahaya hidupku said...

ana mesti masuk peraduan selalu...memang lucky punya la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...