NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, June 21, 2012

AiN BeRSaMa PoCoNg GoLeK2..

Jeng jeng jenggg..

Semalam sebelum gi sekolah aku singgah makan kat tempat biasa kat bukit jelutong tu.. actually aku dgn anak2 aku gerak dari sekinchan sbnrnya semalam.. yg tu aku lom citer lagi kat sini kenapa aku bertolak gi sekolah dari sekinchan.. kang aku story..

Dari sekinchan kol 11 pg.. sampai kat bukit jelutong kol 12 tengahari.. so singgah mkn jap memandangkan kami tak sempat bekfes pg tu.. aku rasa ni jugak penyebab perut apis masuk angin kot.. sbb lewat makan agaknya..

Sampai je kat tempat makan terus ain cakap kat aku.. " makkkk, tu kan hantu pocong yg kat tv tu.. macam mana dia boleh kuar dari tv pulakk..??"

Muka cuak okey si ain tu tapi dia tetap nak tengok dari dekat.. citer amukan pocong tu memang citer feveret dia.. tu psl dia tau dan kenal pelakon tu.. cuma nama jelah yg anak aku tak tau.. dia panggil hantu pocong je.. ekekekke..

Terus aku mintak izin nak snap gambar ain dgn pelakon 2 org ni.. memula aku ajak ica dgn apis sekali.. yg apis larikk sbb takut.. kahkahkah.. ica lak sibuk nak main playhouse yg ada kat restoren tu..

Tu yg tinggal ain je tu.. tp tengoklah muka ain tu.. cuak abis.. ekekekke.. apapun thanks kat diorang yg sgt sporting sembang2 dgn ain.. tanya nama ain sape, sekolah kat mana.. ain pun jawabb je..

Aku tak sembang pun sbb aku sibuk tengok ica lak pastu.. snap gambar sekeping pastu dahh.. terus cepat2 makan utk pi sekolah.. sekiann.. kikiki


8 comments:

Kesuma Angsana said...

amboi jumpa retis x hengat ! hehehe

Puteri Satu said...

berani ye ain tengok citer antu.. anak2 akak takut..hihihihi

mrs.ecam said...

heh ank sye pong ske tngk amukan pocong tu...siap hafal kul brape n hari pe...n klu pelakon 'pocong' tu blakon cite len pong ank2 sye akn pnggl derang 'pocong' gak...eiii bayangkn klu memalam jmpe retis ni...x ke tercabut jantung bile ankku ckp "mama tu kan pocong tu kan" hamek kau...heeeee

Engku Artini said...

opsss pocong idup!!

IzmaRusli I PREMIUM BEAUTIFUL said...

anak izma 4tahun pon suka tgk citer pocong ni.. nak tgk tapi, muka tutup sepenuhnya ngn bantal.. huhu last2 mama die jugak yang kena tgk.. dah lar mama katgori penakut.. hihihi

Haryati::Faizal said...

alamak...syoknye dia dapat amik gamba ngan artis tu....suke tgk beto berlakon...

On my way said...

berani anak2 akak. sy sndiri takut tgk. trbayang2 muka pocong tu time tidur. hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka beto tueee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...