NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, June 04, 2012

HuBBy BeLiKaN HaDiaH

Cantek takkk..!! pink gitewww...

Hubby belikan hadiah ni smlm.. hadiah la sangattt kannn.. nak pi mana..? pi mana lg kalo bkn toilet.. ekekke.. tu glove utk cuci toilet daaa.. ekekeke..

Tu la aktiviti aku utk arini.. sebelum2 ni aku gak yg kena sental.. maklumlahhh aku kan bibik terlatih.. kekekeke..

Memandangkan arini blog aku lom apdet tu yg aku apdet entry meraban2 ni.. hahahha.. menyempat lg tu snap gmbr dan apdet blog sebelum sental toilet..


Ni pun kaler pink gak.. kasi bersemangat sikit time mencuci.. kihkihkih..


Berus2 je tak jumpa kaler pink..

Encik suami belikan semua yg baru kasi bini dia ni lagi rajin sental toilet kot.. psiko sungguh laki aku ni kan..


Ni utk kasi lantai wangi sikit..

Sementara aku tgh sibuk nak mengemas umah dan tandas, anak2 aku lak layan diri memasing.. senang sikit sbb diorang tak kacau apa aktiviti yg aku buat.. asalkan perut diorang dah kenyang cukup..




tengok le ica tu.. baikk punya landing atas meja.. ekekkeke..


mood mengantuk tu..

Kang kalo dah tido baru aku alih kat tilam.. alih awal2 kang dia marah lak.. okeylah.. aku nak sambung kemas umah.. mood tgh rajin..



14 comments:

Mummy GreenyHouse said...

hamboi..kemain lagi semangat kan.rajinnye.. :)
wah! yg landing atas meja paling tak tahan..gitu pun boleh. :P

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah ica... tak tahan, situ pun jadik ye.

Haryati::Faizal said...

comelnya ica tido kat atas meja tu...

Gieyana said...

confirm kena rajin pasni..umah uols mmg sgt cantik..:-)

Ena said...

hehhe..

amboi icaaaaaaaa... hik hik..

SueMiezi said...

Hadoii Ana..Macam tu pulak stail Icca ya..Sweet ja. Hee

Iza Rohaiza said...

bagus ko na...rajin :)

Nora Ariffin said...

Comel jer.....meniarap atas meja...

inazamri said...

hehehe akak gelak baca blog ana ni...pandai ana celoteh.

eynda said...

Lorrr comel ica tido cam tu hehe...

SaRaH SaLiHaH said...

aduyaii..
Ica tido fesyen ape cenggitu..??
dah expert agaknya..
kl tak, mau tgolek2 plok..

Hee..sgt psyco 'hadiah' tu..

Ibu Aisyah Humairaa said...

Perkenalkan diri dulu...
Asslamualaikum Ana...selama ni sy silent reader blog ana ni sejak ..ntah tak ingat...lama lah tu. Tp ari ni menyampuk cos nak tanya..apa nama benda yg jadi kat sofa ana tu? Yang warna putih bulu-bulu tu...nak carik gak macam tu sure empuk n sedapnya baring atas benda tu kan...Panggil apa tu Ana?

Ana Suzana said...

ibu aisyah..
err apatah nama dia, leh terlupa lak.. lebih kurang ambal kot bunyinye.. beli kat ikea..

YanaMIB said...

hahaha ica comel..ats meja pn leh landing..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...