NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, May 12, 2012

MeNaNg LaGi..

Hari ni dapat berita gembira lak dan kemenangan yg tak di sangka2.. hehehe.. tengahari tadi waktu aku bz memasak tetiba abg aku kat kampung call..

" arini ko ada beli suratkhabar harian metro tak..??"

Opkos la adaaa kan sebab dah memang suratkhabar langganan hari2.. aku pun tanya la apesal kann..?? nape lak dengan suratkhabar tu..??

" ko tengok muka surat 17 cepattt...!!"

Lepas dia cakap tu terus aku matikan tepon dan terus belek2 suratkhabar arini yg aku lom sempat baca lagi..

Terus carik muka surat 17.. tajuk berita paling atas pasal Umno.. aikkk.. pesal lak nak kecoh pasal ni lak kann.. belek2 lagi kat muka surat tu apa yg ada.. sekalinyee.... wahhhhhh...!!!


Aku menang hadiah utama laaa...!!

Terkujat dan gumbira okey.. laki aku yg kebetulan ada kat situ pun tertanya2 pehal lak bini dia ni tersengih macam kerang tak busuk nih..?? hehehe

Terus tunjuk kat dia.. hamboiii... laki aku lak yg terlebih excited pastu.. kekekke.. terus tanya bila leh collect hadiah tu.. kahkahkah.. sabar banggg sabarrrr...

Apapun ucapan time kasih gak aku ucapkan kat abg aku yg call aku tu sebab beliau la org kuat dalam contest ni jugak..

Dia memang terrer buat slogan.. =).. aku tak kreatif sgt.. buat blog aku reti la kannn.. kehkehkeh..

Apapun arini aku sangat gembira .. Alhamdulillah...

22 comments:

Ijah EmoTemo said...

wahhh..rezeki kak ana! tahniahhh!!

Cik Puan Izan❤ said...

tahniah...syoknyaaa....

Lulu Caldina said...

wah memang rezeki kak ana.. tahniah :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lorrr abg ana ke yg buatkan? bru nk menuntut ilmu dgn ana kiki

Kasih Salina said...

rezeki terpijak ke apa ni ana..ce share sikit petua nya..bulan ni bulan bertuah buat ana la..btw, tahniah..

azi said...

Tahniah!!!!..menang lagi ye Ana..akak tumpang seronok...

Nida Mohd said...

tahniah..syoknya dapat hadiah..:)

Iza Rohaiza said...

tahniah zana...

yana halim said...

wah....tahniah ana. Alhamdulillah murah rezeki..

IdaShazana said...

amboi...hadiah utama terus

Ietams said...

bestnya! rezki sungguh

marinahunny said...

tahniah ana, hehehe best kan dpt hadiah free nih hahaha

Me said...

ana nih mmg sll bertuah yeee

Amyra Chuari said...

tahniah, Kak Ana

@lfidah @dim said...

tahniah ana...seronok bila menang kan..:D

Cutemama1702 said...

tahniah..... murah rezeki...

noorhayati harun said...

Congrats ,Yatee pown mcm tu gak last 2wk..masa nak register admitted BSN call ckp mng cabutan SSP...dpt Tv gak 2nd prizes...Alhamdulillah rezeki anak...

intanloveamir said...

tahniah...bestnyerrr menang adiah utama tue ;)))

Anna Da Lady said...

tahniah! :)

Ana Suzana said...

Mekasih koranggg

rose naz said...

Tahniah...

Syahrin Mohammad said...

Best.. Best.. Tahniah, teringat dulu pun ada pernah dpt call dari kfc menang hadiah utama mingguan.. Dapat rasakan perasaan gembira & terkejut tu.. :-)

share2 lah apa slogannya.. Tak pernah tau org yg menang peraduan ada slogan ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...