NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, February 04, 2010

OrDeR BaRaNg

Asalnya nak beli pampers je.. sbb ntah camne aku leh tak perasan yg pampers tinggal sekeping je lg.. saiz M lak tu.. so aku utamakan alisya la yg pakai pampers tu, dia mana reti ckp lg kalo nak kencing..

Hafiz ku lom ajar potty training lg.. dia ni pyh sket la.. dah la kuat nyusu, dah tentu kuat kencing.. Ain siang2 mmg tak pakai pampers dah, nak tido je still pakai.. asyik terbabasss je kat tilam..


Ni yg aku beli, sbb kalo beli pampers je dia tak terima.. tak berbaloi menghantar katanya.. sudahnya ku order lg brg2 yg lain..

Tu pun 2 jam tunggu br sampai sbb hujan lebat, pastu byk tmpt diorg nak hantar brg2.. raya cina nak dekatlah katakan..


Skrg kami kat damansara lg.. lantai umah siap di touch up minggu dpn.. so mggu dpn last kami duduk kat sri damansara ni.. pastu pindah terus kat rumah baru..

Rumah sewa kat damansara ni akan di serahkan hujung bln 2 ni pd tuan rumah.. kami nak cuci2 rumah sewa ni bg cantek dan bersih dulu.. hehehe

Tq Mrs Tan.. kamuuu baikkk sgt2.. owner yg paling baik sekali bg kami.. ececehhh, mcmlah tuan rumah tu baca blog aku, dan mcmlahhh kami ni prnh nyewa byk umah.. padahal ni lah satu2nya umah yg kami sewa..

3 comments:

tricksrex said...

akak bab bodek mmg klassss wakakakakakakakakaka..ingtkan order on9 tadi..baru nak kaco..hahaha

aNa SuZaNa said...

wahahahhaha.. order online jugak ni..tp online tepon..miahahahaha

Anonymous said...

Hmm that's quiet interessting but actually i have a hard time visualizing it... wonder what others have to say..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...