NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, February 19, 2010

MaaF SeBaB BeLuM AkTiF ApdeT BloG

Korangggg.. ana rinduuu sgt2 nak membebel kat blog ana ni... dah seminggu blog ana sunyi dari cerita.. ni kerana ana menanti streamyx di pasang di rumah baru ni.. org tu janji pas raya cina, tp sampai skrg lom psg2 lg..huhuhuhu..

Skrg ni guna berukband celcom je.. tau2 je lah line dia kannn, kejap lajusss kejap selosss.. chaittt.. nak upload gmbr pun penat menunggu..

Oh ye, mcm2 dugaan dlm seminggu ni yg berlaku.. tu psl ana kata byk mende nak membebel kat sini.. antara yg berlaku :

1. alisya buat pertama kalinya jatuh dr katil gara2 ana terlelap seketika masa bermain dgn dia.. kejadian berlaku kol 1 tghari smlm.. huhuhu.. tinggi woo katil ana tuuu..meraung gak la diaa..


2. abg kandung ana yg selalu tlg teman ana setiap kali gi spital atau klinik excident.. siap masuk paper metro lg psl excident tu.. kete honda accord dia hancur terus..mujur dia selamat, cuma anak perempuan dia yg sulong patah tgn kanan..

Hubby ana tlg uruskan anak pompuan dia utk mendapat rawatan rapi di prince court medical centre.. sbb hospital kat kmpg tu tak mampu wat apa2.. diorang excident sbb di langgar kete dr arah bertentangan .. pemandu cina tu mabuk masa memandu dan mati di tempat kejadian..

Oklah, citer yg detail nanti ana story la ye.. lps dpt je line streamyx kang, ana akan aktif update blog macam biasa.. terima kasih pd yg rajin jengah blog ana.. korang jgn tak masuk langsung lak pasni tau..huhuhu


*** pada kawan2 yg free2 tu, meh la dtg umah ana.. ada gak kwn sembang2.. =)

10 comments:

Adrina Adi said...

semoga anak sedara ana cepat sembuh. accident kat mana ek? hari2 baca metro, tp tak perasaan kot.

-iLLa- said...

ana,dh bule dtg ek??nk tgk amik idea skett buleeee kaaaa?? ;);)

eynda said...

Ana...rumah ada pak guard...gated...nak pi nak cakap apa kat pak guard??

aNa SuZaNa said...

Kak ed, tima kasih.. Anak sedara ana tu dah boleh happy2 mcm biasa dah..

aNa SuZaNa said...

illa, meh la dtg.. Nak curi idea pun boleh.. Tp umah ana tak canggih mana pun.. Biasa2 je tau ...

aNa SuZaNa said...

Kak eynda, kalau dah sampai kat guard, isi form ckp nak gi umah sedara blok D36/48.... Kalau dia mintak tinggal ic atau lesen, jgn bg ekk.. Ckp kat dia hanya polis atau tentera je ug berhak ambik sume tu, cukup sekadar korang isi no ic je... Hehe... Dtg umah bgtau ye..!

tricksrex said...

kak ana!jatuh katilkah anakmu ituuuuuuuu..huhu,,kesiannn..

cepat eh update..kurang bhn bacaan skarang ni..

hehehehehe..

aNa SuZaNa said...

Trex, yup... Alisya jatuh katil... Skrg dia tgh dmm panas lak... Huhuhu... Apa? Kurang bhn bacaan? Pi library pi.. Kekeke

Suhaiza Shamsudin said...

Ana .. cept2 ler update .. windu nak baca kisah anak2 ana ..hehhehe :)

aNa SuZaNa said...

suhaiza..
tulahhh..ana nak update, tp berukband mengong laaa.. kejap dpt line kejap tak dpt..org telekom tak dtg2 lagi lak tu nak psg line tepon..huwaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...