NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, February 09, 2010

FeSyeN TeRKiNi

Gambar contoh.. hehehe..

Td kol 4 ptg saya gi salon kat bawah apartment ni.. salon ni hanya khas utk wanita sahaja.. lelaki tak di layan.. lagi pun hubby aku pantang woo kalo pi gunting rambut tmpt yg ada bkn muhrim ni.. betul la kannn.. hehehe..

Dan daku telah mengubah style rambut spt di atas... ok takk..?? terasa ringannn sgt kepala ni dan terasa mcm awet muda la pulakkk.. ehehehe.. (^_^)

Ada sorang customer cina jugak masa ni, dia berckp2 dgn kwn dia dlm bahasa dia la kann.. alaaa, aku tau yg dia sbnrnya ckp anak2 aku kecik2 dan rapat2.. ehehehe.. agaknya dia ingat aku ni tak reti kot bahasa mandarin..!!

Ok dah..tamat cite..tata...

4 comments:

tricksrex said...

ok dgn ini sy mengumumkan bhw sy telah dpt fesyen utk rmbut baru.terima kaseh kpd kak ana..hahahahahaha

aNa SuZaNa said...

uikkk... mauuu tiruuu kaaa..?? hehe

Ain said...

makin muda dan sweett la ana ya....

akak jelesss nie...

aNa SuZaNa said...

KaK AiN..
uikkkk...yeke.. kembang semangkuk jap..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...