NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, February 12, 2010

DiSNey oN iCe 2010 @ BuKiT JaLiL





Sape pernah tgk show ni..?? nanti 12-14 Mac ada show ni kan kat bukit jalil.. tetiba terasa mcm nak ajak hubby pegi.. sbb ada mickey mouse..

So kalau nak ajak hubby kena bg alasan dan penjelasan yg menyeronokkan.. pada yg pernah pegi tolong explain kat daku yee.. ehehehe.. nak bodek hubby ni.. dia mana minat mende2 mcm ni wlpun dia tau anak2 dia sgt2 minat..

Kalau ajak tgk bola komfem setuju je dia ni.. tp kalo tgk show mcm ni kena pandai2 le mcm mana nak ngayattt bg dia setuju.. huhuhu..


Rege tiket boleh tahan gak tu.. uhuhuhu..

Sila klik utk besarkan image..

Rege tiket tu utk sorang atau package family ekk.. tak faham aku.. oklah.. arini ngantuk sgt, tu psl entry tak berhapdet.. ehehehe

9 comments:

Yanti Suhaini Binti Ibrahim said...

Harganya rasa memang untuk sorang sbb lebih kurang harga waktu Aini tengok show Ben10 hari tu:)).. Aini tak pernah tengok Disney On Ice tapi pernah tengok show disney di disneyland.. memang best:)

aNa SuZaNa said...

oyeke..komfem tak dpt pi ni..kikiki.. lgpun bz utk preparation house warming akan dtg

Ena Mazly said...

ena gi tgk yg princess wishes tu aritu ana.. best giler..bethrisya n rayyan pun enjoy sesgt.. apatah lagi kitaorg amik tiket vip... depan skali gituuu....

bila tau ada yg mickey mouse ni pun, dah plan nak bwk gak...

harga tu mmg utk seorang... tp utk kanak2 3 tahun kebawah, free cuma kene duduk atas riba mak bapak ler...

eynda said...

Pernah pegi dah hari tu...tahun ni tak pegi kot...tunggu hannah besar skit baru gi pulak kalau ada lagi la...

aNa SuZaNa said...

Kak ena, best ye.. Tq for the info, leh la try lak pasni.. Yeay

aNa SuZaNa said...

Kak eynda, haah.. Ana ingat lg yg akak prnh pegi tgk show ni

AeMieZ EzZanY said...

ana...salam kenal... aemie penah gi 2 kali..yg 1st dulu kt Penang (aemie mmg dr penang).. mmg best giler.. n yg last year pun best. kt Kl..amik ngan pakej hotel Palace of The Golden Horses.. serius ..mmg bleh save byk.. skali ngan bilik hotel+ tiket dalam rm600++ (kalau bilik sajer dh rm400++ so tiket dlm harga rm 50++ tu walaupun dapat seat yg rm128)

aNa SuZaNa said...

Aemizz, slm kenal jugak .... Wahhh dah byk kali gi la ye...best yeee... Teringinnyaaaa... Fuhhh, kena bodek hubby ni...tq coz share pengalaman...

m@ said...

lame dh ma x jengah blog ana..

ma pernh p ana..
mmg best,,dancing2 buat show..
ade story2...
ade aksi terbang2..
best sngt.,mak budak lak yg teruja:-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...