NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, February 11, 2010

MaKaN2 + LePaK2

Ni sambungan dr citer prince court.. sbb bosan2 ptg ni, aku upload jelah gambar ye.. hehehe.. balik dr spital smlm terus gi mkn kat tempat biasa.. kat mana lagi kalo bkn restoren kayu manis kat bukit jelutong tu.. kat mana lg ekk tempat luar biasa yg best utk mkn2..?? hmmm..


Secawan milo ais utk ain.. tp dia minum separuh je, tu pun dia kongsi dgn hafiz..


Hafiz yg moody sbb tgh syok tido dlm kete terus di kejut bgn.. takkan nak biar dia dlm kete sorg2 lak.. orang dah le tgh lapar yg amat masa ni.. huhuhu..


Alisya aku umpan main air kotak tu.. kasi dok diam2.. hahaha..


Sibuk dia belek2 kotak tu, kejap2 dia gigit pastu belek balik, pastu gigit balik.. kikiki


Amboi pipiii... melayuttt.. ehehehe..

Pas mkn zass balik umah.. umah byk lagi lom kemas.. masih byk tempat2 yg berhabuk belum abis lap.. nanti nak upah cleaner la cuci.. kalo aku yg cuci mauu sempat berhabuk balik tempat yg dah di bersihkan.. huhuhu..


Tgk la, bilik ain pun tak kemas betul2 lg.. tilam pun masih berbungkus plastik.. diorg lom rasmikan lagi bilik ni utk tido.. sbb penghadang katil belum di pasang lg.. bahaya woo, kang jatuh katil lak..


Apapun tv haruss channel kartun.. takpe, dah takyah rebut2 channel dah pasni.. ehehehe.. dah ada second decoder..


Bebudak ni dok bersantai tgk tv kat ruang tamu luar (atas).. hubby time ni dok bz menyental toilet.. aku lak vakum aje kejenye.. sambil2 monitor budak2 ni.. sbb hafiz dgn ain suka sgt main turun naik tangga, tggu gate siap di pasang br tak risau sgt dah..


Alisya pun kena monitor selalu gak.. dia menyusur punyalah lajuuu.. huhuhu.. cptla gate tangga siap.. huhuhu..

** ok stop.. tetiba sakit perut.. nak jumpa Doc Tan jappp.... Doktor Tandas le.. hehehe.. bye2..


10 comments:

tricksrex said...

akak!!cutenye alisya..jarang tgk alisya senyum ke gelak ke..kalo senyum pergh comel yg amat.

aNa SuZaNa said...

senyum dia mmg mahal wooo.. tu psl bila dia senyum sgt comel.. ececehhh.. mak puji anak tu biasa la kannnn..

annie said...

SALAM, t/kasih follow blog saya, moga ukhuwah berpanjangan. AMIN

Ain said...

lekat jer headband alisya tu ya....

dia tak try cabut ke?

aNa SuZaNa said...

KaK Annie..
wslm..sama2 kasih.. Aminnn juga.. terima kasih jugak melawat blog ana.. =)

aNa SuZaNa said...

KaK Ain..
setakat ni dia belum protes lg.. ana sukaa sgt headband putih tu.. kalau jenjalan always nak pakaikan aje.. hehehe..

rasanya baby akan start pandai tanggal2kan mende yg dia rimas bila berumur 10 bln ke atas kot kak.. alisya br 8 bulan..hehe..

hans said...

ish.. ana sempat stop plak entry nih nak jumpa Dr. Tan..hahahaa
Tgh syok nak tgk rumah ni.. :)

aNa SuZaNa said...

Hans..
pasal umah ana akan apdet bila rumah dah kemas cun sket..ehehehe

Syikin said...

cantikkkkkkkkkknya carpet

aNa SuZaNa said...

Syikin, apa ke karpet lak peginya ni... Kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...