NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, February 02, 2010

CeNDaWaN GoReNg TePuNg

Dah makin pening nak wat apa utk bekfes..
Tgk kat peti ais ada cendawan yg bawak dr kulai..
tepung segera pun ada.. So, ni lah menu sarapan pg ni..

Pelakon utama : cendawan, tepung segera dan telor


Babak pertama : koyak2kan cendawan.. basuhkan.. kuarkan tepung dan masukkan dlm bekas dan telor tu kang masukkan je dlm cendawan yg sudah di basuh td.. gaul rata.. ececehhh..


Babak kedua : celup cendawan yg dah di salut telor tadi ke dlm tepung.. celup satu persatu dan mula menggoreng tanpa was2...


Babak terakhir : hidangkan dan mkn sambil update entry baru.. huhuhu.. jadiklah kannn, kiranya berhapdet gak blog haku..

Knp aku malas lak 2-3 hari ni nak update blog..?? sbb Cik P masih lom dtg2.. grrrr..


8 comments:

Ena said...

Nampak sdap sungguh la cendawan goreng tu.. hu3x..

aNa SuZaNa said...

nampak sedap ke..? tp mmg sedap punnn.. kekeke

iNa said...

siap ade pelakon2 lg...hihi...
biase jumpe cendawan goreng tepung ni kt psr mlm....tp lom pnah try buat... :)

Ain said...

boleh tiru nie....

simple dan sedappp jer nampak....

aNa SuZaNa said...

buat sdiri lg sedap ina.. =)

aNa SuZaNa said...

Kak ain..
sedap kakkk.. mesti suka punya..

shabiela said...

ana, sedapnya...... leh tiru ni.. heheh..

aNa SuZaNa said...

Sha..
buat la, kos yg sgt murah dan sedap..hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...