NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, February 08, 2010

i - CiTy SHaH aLaM

Sape pernah pergi sini.. terletak di seksyen 7 shah alam.. berdekatan dengan pharma niaga shah alam.. sgt2 cantek ok i-city ni.. pasni nak gi lagiii.. malam td dpt lepak kejap je sbb dah kol 11 mlm.. huhuhu..


Pandangan dr bawah bukit.. cantekkannnnn....!! ramai org dtg kat sini.. tp bestttt... =)


Sayang tul kamera ku tak power sgt kalo capture waktu malam... huhuhu


Luas wooo kawasan diaa..budak2 dan org dewasa sama naik terujanya..


Aiseyyy.. gelap sungguh gambar ain.. huhuhu..


Korang kalo turun shah alam leh la singgah sini.. org shah alam dah tentu selalu singgah kot..


Tak nampak muka hafiz dgn ain..


Canteknyeeeeeeee...



















Ok... pasni nak gi lagi tempat ni.. make sure korang pegi malam tau.. gi siang mana nmpk.. hehehe...



16 comments:

W..A..H said...

Section 7..kat mana tu.
thanks ana kasitau, kak tak tau pun ada lampu gini cantik dekat dgn rumah ku lak tu..
nak pergi bawa hairee gak..

Syikin said...

wah, sungguh cepat kamu ana..hehehe gps bawak kamu yerrr..senang je kan tempatnya.. lain kali leh g lagik... cam tak puas je tengok lampu yang lawo2 tu kan..:)

aNa SuZaNa said...

kak nis..
tak jauh dr simpang kfc/pizza hut tu... tmpt dia sblm pharma niaga.. nama tmpt tu namanya i-city..

aNa SuZaNa said...

syikin..
ni pun sbb tgk blog kamu le.. hehe..

Ena said...

Cantekkknyerrrr.. best lahhh dpt p situ.. yg cam ala2 snow tu.. cantekkk!!

aNa SuZaNa said...

Ena..
mmg cantek.. best wooo..anak2 pun sukaaaa je.. =)

cik mas said...

ana.. nk tnya sikit. ritu mcm ada baca satu entry ana pasal ubat nk tmbah susu badan. pe ke nama dia..? lupa daa... :)

aNa SuZaNa said...

Ooo..fenugreek tu ke kak.? akak klik sini kat entry terdahulu..

http://mylovelyfamily-ana.blogspot.com/2009/10/tentang-breastfeed.html

ammi said...

oiitt Ana..dah sampai yer...depa tak cabut lagi ker Christmas deco ??

aNa SuZaNa said...

Ammi..
ntah, elok kekalkan jeleee.. cantek pe wat tempat rekreasi.. =)

tricksrex said...

oh kak ana ku syg,dekat bebenor umahku ini..lenkali tinggal alisya kat umat trex dlu den akak g la i-city tu..wakakakaka..

nuna said...

wah bestnyer.. tapi shah alam kat seksyen baper?? tp rasanyer cam taubatla nak ke shah alam tu memlm pas balik koje.. ari tu amik salmon kat ammi dari kl nak sejam 15 min baru sampai giant shah alam tau.. hujan dan jam tak hinggat...grrrrr...

aNa SuZaNa said...

Oh tricksrex..
awat la tak habaq.. leh akak tinggalkan saham sekali kat umahmu sbb masa tu sakit perut lak tetiba.. ekekke

aNa SuZaNa said...

Nuna..
area giant tu mmg crowded sket.. lebih2 lg mu dr kl kan.. ana ok je gi sana,ana ikut nkve.. tmpt ni kat seksyen 7, jln menghala ke padang jawa tak silap ana..

pegi kol 9 mlm ke atas jln tak sesak kot.. sbb mlm td ana gi ok je..

eynda said...

Tak tau pun ada tempat cam ni....

aNa SuZaNa said...

uik...org shah alam pun tak tau kaaa...kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...