NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, September 16, 2011

PaKeJ PeRCuTiaaN : NeXuS KaRaMbuNai

Iklan :

Pakej Percutian 3 hari 2 mlm di Nexus Karambunai Sabah



** gmbr hasil google.. kredit pd owner gmbr..

Ni sedikit maklumat yg di beri.. selebihnya korang boleh email tuan punya pakej tu ye.. hehehe :

~ 3 hari 2 malam ke Nexus Resort & Spa, Karambrunai, Sabah RM400 (including breakfast)

~ Package ni expired pada 25 Oktober 2011.

~ Sesiapa ada pertanyaan atau berminat boleh email NORLITA RAMLI :

to_cang2002@yahoo.com


Kami pernah sekali je pi situ.. tu pun thn 2009 rasanya.. masa tu apis lom pandai berjalan lg.. apis kecik lg..

Masa tu diorang nak buat renovation bilik2 rasanya.. skrg aku taktau apa cite.. korang leh try google kalau nak tau rupa bilik dia mcm mana..

Dan aku tak pasti pakej yg di jual ni biliknya type apa, sama ada king ke, queen ke, single bed ke.. sebarang pertanyaan korang leh tanya je beliau ye.. aku tlg iklankan aje.. hehe..

Kat bwh ni link kenangan kami anak beranak masa bercuti kat karambunai..



6 comments:

Kak Aya said...

salam kenal..

teringin nak bercuti di sana tapi belum cukup bajet.

CikNgah said...

bila la nak pg sana ni..tapi offer tu mcm menarik je..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

reasonable jugak pricenye utk 3hari 2 malam tue

Alida Ali said...

Jemput dtg ke umah baru saya...umah lama dh kena virus...www.diarimayaku82.blogspot.com

...sWeeT uMi... said...

cam murah je rega tuk 3 hari 2 mlm tu...tak pernah lg samapi sini huhuhuu...ada rezeki leh la pegi ekekeke

fizanur said...

dh email norlita tu tp xda reply pon..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...