NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, September 10, 2011

TuNjuK BaKaT

Hari ni hari sabtu.. kengkonon arini nak pi open house rumah kakak ipar kat seremban.. tp cuaca arini mendung betul..

Pastu hujan lebat yg amattt.. tu psl tak berani nak terjah seremban.. dah hujan2 ni komfem jalan slow area nilai seremban tu kann..

Buat kakak ipar, maaf ye sbb tak dpt nak dtg.. sob sob sob.. so arini kami anak beranak mengisi masa dgn aktiviti sendiri.. ni antara aktiviti arini..


Aktiviti melukis.. yg atas ni hasil lukisan apis..

Apis ni jarang pegang pensel sbb dia kurang minat nak menulis atau melukis2 ni.. tp arini dia tetiba nak main lukis2 lak.. yg pasti, pensel warna kaler hijau tetap jadi pilihan dia..


Seram lak tgk lukisan dia.. ekekke..

Bila aku tanya ni ape mende yg dia lukis ni.. dia kata " ni lah dede.. dede lukis muka dede.. cantek kan makkk.."

Kahkahkah.. muka dia rupanya.. langsung tak nmpk mcm dia pun.. tu pun dia bangga betul dgn hasil lukisan dia.. siap suruh snap gmbr lg.. dia nak abah dia tgk hasil lukisan dia ni nanti..


Ni le pelukisnya.. dede yg hebattt... ekekekke..


Ni pulak lukisan ain..

Dia lukis pelangi katanya.. tak sempat abis mewarna pun lg katanya..


Ain dan hasil lukisan dia..

Ica..?? ica takde lukisan pun sbb dia lebih suka conteng sofa dr conteng kertas.. huhuhu..



4 comments:

♪OAG - Seinz♪ said...

ingatkan nk gerak sekali ngan cik ana.. :) tertunggu jugak.. sbb kalu boleh gerak sekali naik serena je.. =) btw, mmg hujan lebat.. mohsin pown sangkut antara PUTRA HEIGHT hingga simpang keluar ke KLIA..

Aida Azryn said...

hehe.. pandai ain lukis. ;p

DeQWa said...

budak2 nie suke conteng sofa & dinding...,diorng paling minat,walupun bg byk kertas ngan pensil...huhuhu

Cik Puan Axa said...

ica nak conteng benda mahal je..kertas2 tak main..sabar aje la..hahaha..nape dede lukis muka dia camtu..sgt terhibur la dgn anak2 kak ana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...