NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, September 03, 2011

CeRiTa HaRi RaYa

Waaaa.. dah lama tak apdet.. tp paham2 jelahkan time raya ni.. mana ada masa nak melanguk dpn laptop berjam2.. lebih2 lg kalo line tenet tak best.. lg le bikin aku malas nak apdet..

Amacam raya korang..?? best tak.. raya kami lak best la jugak.. rasa mcm relaks sket raya kali ni sbb semua cuti panjang kan.. tu yg best tu..

Aku lak raya thn ni beraya kat umah mertua dulu.. ikut turn mcm selalu.. thn dpn baru raya kmpg aku lak..

Bg aku raya kat mana2 dulu pun best sbb keluarga aku dgn hubby besar la jugak.. so tiap kali raya mmg meriahhh.. best giler.. !! cuma yg tak bestnya aku dah tak dpt duit raya.. mengharapkan duit raya dr hubby je le.. kihkihkih..

Citer2 pasal raya aku cite lenkali je ye.. gmbr2 tak apload lg so kurang best nak cite.. aku kan kalo nak bercerita mesti nak ada byk gmbr.. kalo takde gmbr aku kurang semangat le.. :-p

Td saje aku belek2 statistik visitors blog aku kat nuffnang.. ohh nampaknya semakin menurun sbb org takde masa nak blogwalking.. sdgkan aku pun malas nak blogging time raya.. mkn lg bestt... kehkehkeh..


Ni statistik minggu lps.. minggu di hujung2 puasa.. masih di kira ramai gak masa ni walaupun org sibuk dgn persiapan nak raya..



Dan ni pulak statistik utk mggu last puasa dan awal hari raya.. merosot gile2.. ekekeke.. tp still ada pengunjung.. mekasih yg rajin menjengah ke sini yee..

Owner blog masih sibuk mkn biskut raya ni agaknya sbb dah berhari2 tak apdet blog.. rasanya almost bloggers cuti blogging kot sbb aku tgk tak ramai yg apdet..

Cuma mlm ni je aku tetiba terajin lak.. apdet sblm nak tido.. org lain dah lama pengsan.. aku je yg masih ligat ngadap laptop..

Lastly, aku nak tepek sekeping gmbr raya yg tak berapa nak best gmbrnya sbb si apis buat perangai masa ni..


Org lain semua cun2 foto familynya.. cuma family kitorang je yg ntah hape2.. ekekkeke.. takpe.. kenangan gak ni.. kehkehkeh..

Mata kami pandang kamera lain tu benonya, byk sgt wartawan yg nak snap gmbr kitorang.. hehehe..

Ain paling ok masa ni.. senyum aje.. ica lak muka tak senyum sbb aku kejut bgn dr tido.. dgn tak mandinya aku terus pakaikan dia baju kurung.. basuh muka pun tak.. terus angkat gitu aje.. kekeke

Yg apis lak tgh syok layan kartun kat bilik nenek dia.. dia ni kan pemalu orgnya, so bila aku ajak ambik gmbr sama2 dia dah mula protes tanda takmau..

Nak dok bilik je katanya.. tp aku heret gak utk bergambar.. sbb kami kan jrg ada album sefamily.. dan hasilnyaaaa, apis nyorok kat blkg aku.. sungguh2 dia takmau pandang kamera.. tu kalau aku kentutkan dua tiga das ok gak tu.. grrrr..

Puas yg lain2 pujuk tp tak berjaya gak.. cehhh.. ohye, kami mmg tak sedondon pun.. variasi gitu.. kikiki..

Ok dah.. abis cite.. kang kita cite lg ye... tataaa..



3 comments:

Qaseeh Tolia said...

At least ada skeping gambar tu..Saya langsung tak ade... tdk berkesempatan..

adarnadzmie said...

pemalu sungguh yer si apis tu... ikut sapa la tu...hehe

myxa said...

wahh..wah..banyak masyukk le kak ana... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...