NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, January 01, 2012

EntRy PeRtaMa UnTuK TaHuN BaRu

Seminggu puan belog bercuti dr menghapdet belog.. hehehe

Baru balik dr holiday last minit sebenarnya.. tak pi jauh2 pun, gi terengganu je.. tp jauh gak le dr shah alam kannn.. gmbr kat atas bkn kat ganu tau.. tu kat desa water park je tu..

Utk entry pertama di tahun baru 2012 ni, aku nak ucapkan kat korang semua selamat menyambut tahun baru.. moga hari ini dan hari2 akan dtg akan lebih baik buat kita semua..

Utk yg bujang di doakan moga cpt2 bertemu jodoh.. utk yg baru kawen di doakan moga cpt menimang cahaya mata.. utk yg dah bercahaya mata di doakan moga bertambah2 cahaya mata yg seterusnya..

Aku..?? hehehe.. InsyaAllah.. andai ada berita baik aku akan kongsikan kat sini.. full stop..!! hehehe.. buat kwn2 aku yg dah peknen dan bakal sambut anak thn 2012, tahniah utk korang.. jg baby elok2 ye..

Apapun syukur Alhamdulillah sbb masih di panjangkan umur dan masih di beri peluang utk mengecapi kegembiraan bersama family tercinta.. Moga kita semua sentiasa di bawah lindungan-Nya dan RahmatNya.. Amin..

Salam sayang buat semua.. ada masa terluang kang aku apdet citer psl percutian, masakan dan apa2 jelah kat dlm belog ni ye..

Bila apis dah nak bersekolah ni pasti byk citer menarik yg aku nak kongsikan kat sini.. maklumlah, budak byk ragam mcm apis ni kena standby jelah apa yg akan aku hadapi.. hehehe..

Okey.. tataaa.. jumpa lg.. wassalam..


11 comments:

-iLLa- said...

cptlahhh update pic........ngeh3..happy new year ana...bila nk bt makan2..nk dtg umah..hahaha......ingt lg ms g umh kak eynda..ingt nk nyinggah..tp x dan dan...

DeQWa said...

amin...doa2 diatas terutama untuk yg bujang tue,hehehe...
SELAMAT TAHUN BARU 2012

~najwa~ said...

selamat tahun baru ana ;)

littlemummydaddy said...
This comment has been removed by the author.
BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

selamat tahun baru juga..moga ana terus success sbg isteri&ibu. moga kita dpat bertemu secara realiti one fine day...

HUZAIFA said...

WOOOW!!! TAHUN BARU N WAJAH BARU. sELAMAT TAHUN BARU DARI EFA N KELUARGA

adarnadzmie said...

akak pun baru jer balik dr pantai timur... g tengganu n kelantan... hujan jer memanjang di sana...hehe

Mamaleesya said...

epy new year ana, wah template baru ye. Tantek

Aza Suhaiza said...

SELAMAT TAHU BARU ANA .. :)

shahirahkhairudin said...

selamat tahin baru kak ana.
selamat bersekolah abang apis encem !

lily lotus said...

happy new year dear :) cepat2 dapatkan gudnews tu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...