NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, January 10, 2012

JoM BeLaJaR DeNgaN aPiS..


Aku tak sempat nak apdet blog sbb hari2 bz memasak kat umah.. maklumlah, mak mertua dok dgn kami seminggu.. so jd menantu mithali sket.. takmo hadap laptop sgt.. hehehe.. tu yg blog tak berhapdet tu..

Cuma arini aku nak share video di mana aku mengajar apis mlm td.. budak sorang ni kalo aku yg ngajarrr memang byk sgt karenahnya tau.. kalau teacher dia yg ajar kemain elokkk aje ikut dan dgr kata..

Yang pastinya aku tak tau sama ada nak ketawa atau nak marah.. ekekeke.. terhibur betul dgn gelagat bebudak ni tau... sabar ajelah..

** btw korang jgn ingat aku garang masa ajar ni tau.. Sbnrnya aku buat2 serius sambil tahan nak gelak.. Tak tahan dgn alasan yg dede bg tu.., ekekekeke..


8 comments:

TeacherAzimah said...

pandai dede lepaskan diri ya haha.. btw garang jgk mak dede ni ya ;-)

Alin Marlini said...

adohyaiii ana..ngajar anak pompuan lagi senang dari anak lelaki..dorang ni macam2 kerenah

nur~mohd said...

hahaha..dede ckp "ni no da xde"...pandai....mentang2 la no tu smpai 7 je ye

ida said...

tergoda ngan suara mak dede laaa heheeheh..seriusss tuuu hahaha

adarnadzmie said...

lawak la dede ni... alasan nya tu yang tak tahan nk gelak tu... di syekolaaahhh jer ingat yer...hehe... riuh jer ngan suara anak2...

rexi said...

1 2 3 4 5 6 7 lepas tu?
kan dah takde no tu
hahahahahahahahhahahahahaha

siap boleh kongsi kira tu yang tak tahan tuuu

^.^ said...

Akak. Akak tahu tak caner buat pasta carbonara?

che maneh said...

kih kih.. lawak la.. mcm my son gak ... jenoh 1247

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...