NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, January 05, 2012

NaK PeGi SeKoLaH DaH

Aku dah nak kuar umah dah ni.. sempat lg tu snap gmbr dan upload kat blog.. kekekke..

Tgk la bebudak 3 org ni.. mcm2 riak muka ada.. kekeke.. tp sila fokus pd apis.. tu baru kuar umah tu.. lom lg nak sampai sekolah lg tu..

Asyik merengek2 sebut nak abahhhhhhh nak abahhhhhhh.. adoiyaiiii.. camne tuh.. harap2 aku leh handle la peel dia kat sekolah nanti kang..


Uwaaaa... jgn la nanges je apis oittt.. mak masa ngandungkan hang tak emosi2 pun tau.. ceriaaa je.. huhuhu... hero kena cover macho ye nakkk.. bukan kuat nanges..



19 comments:

-iLLa- said...

cool apis..cool...eheee

aida zain said...

alaaa comeii nyer apiss...dah nak sekolah yek...

potpetmama said...

zana; same mcm apiz kat rumah ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alamak apis ne hilang macoo gini

CIK MAY said...

x macho la apis ni...

ameris said...

comei je apiss rambut pendek.
sabar ye ana...

eizan nor said...

chomeelll nya apis nanges cam tu.. be cool yer apis..jumpa ramai kawan nanti.. hik3..

ibh said...

Heheheee. . Dah mamanya blogger tegar kan. . Harus anak2 kena pose tuk bahan n3 mama dia. . . Seronok ana,anak dan beso dah. Suka tgk diaorg pose mcm tu. . Terutama apis tu. . .Heeee sebek ja muka. ;-)

fisa othman said...

alalalalala...muka apis sgt kiut ok!
hehehe dok bayang kan camno ler gaya anak bujang ku sorang tu p sekolah nanti...:)

DeQWa said...

apis kena cool...jgn merengek2...nak pandai kena belajar yer apis...huhu

syalinda johari said...

apis, rilek apis..p sekolah best aper...hehehe

Ana Suzana said...

Korang jgn taktau yg aku paksa dgn garangnya utk bergambar dpn pintu tu.. Wakakakaka.. Budak tu nanges2 pun aku suruh benti nanges sbb aku nak snap gmbr.. Kahkahkah..

Salina said...

oooo..dua2 dh sekolah..lucu sgt tgk apis..yg lg lucu tgk uniform sekolah sama mcm uniform kamila.kl n kedah jauh tu..camne blh sama ekkk..

adarnadzmie said...

afis budak baik kan kan... pegi sekool yer sayang... hehe...hrp2 hari ni apis x wat perangai lg yer...aminnn...

anak akak sama umur ngan afis... alhamdulillah dh 2 hari gi sekool dia ok... cuma masih malu2 kucing lg..huahua...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lahai apis... ilang macho aa...

sabo ye mama, tarik nafas dlm2..
hahah, sy gitu gak pg ari pertama tu..
anak sorang pn kelamkelibut nk handle..
tanak mandi la, apela.. kendongla mak ni ke toilet wlpn kaki dh sama aras ngan lantai dh.. huhuhuuh.. ;-p

Ijah EmoTemo said...

kak ana.. ijah gelak nengok muka apis tu... hahahah ya hampun... dgn ica terangkat kening.. aduhai hahaha.. rilek apis rilek hahah

My Aisy said...

apis!!!! hehe...betul2 tak nak tu...tengok muka dah tau...abislah mak dia nak layan...

rahayu said...

Kelakar betul muka apis...mcmana keadaan disekolah ya.

Ila said...

rilek apis rilek...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...