NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, November 28, 2013

aNNiVeRSaRy Ke 9




28 November 2013

♥♥♥ Alhamdulillah dah 9 tahun kami bersama melayari bahtera rumahtangga.. Doakan hubungan kami bahagia hingga ke Jannah.. Amin.. ♥♥♥

** Cerita panjang menyusul kemudian2 eh.. nak spend masa dgn family tersayang.. 




23 comments:

@izY@N said...

Happy anniversary kak.. semoga sentiasa dilimpahi kasih sayang :) ehh kek tu akak buat sendiri ker? kalau akak buat sendiri saya percaya sebab ada trademark strawberry di situ.. sedappp....nyum nyum.. happy anniversary again :)

Nana said...

Happy anniversary !

syalinda johari said...

Happy anniversary kakAna...
semoga dimurahkan rezeki bahagia ke syurga...aminnn

pnsusu said...

happy anniversary ana n en. suami.. semoga bahagia till jannah :-)

eRzA said...

happy anniversary...smoga kekal hingga akhir hayat...bestnye dpt bunga...huhuuhuhu

Rizziela said...

Happy Anniversary Ana

JunAina said...

Tahniah sis...happy dapat munga...

amirah said...

hppy anniversary!

Roha said...

Happy Anniversary Ana..
semoga bahagia sampai ke syurga..amin

salam perkenalan dari saya..
actually saya silent readers kat blog Ana ni hehe..just tak comment je..tup-tup hari ni ter comment haha..

ana..jom pi jejalan kat blog me, family and kehidupan..kalau sudi follow lah hehe..TQ

Umie Jazz said...

hepy anniversary Anna semoga berbahagia....

Amie said...

Tahniah! Moga bahagia hingga ke syurga.... kek tiramisu ke tu.

Seri Selaseh said...

Selamat Ulangtahun. Syukur pada Allah dapat bertahan hingga 9 tahun ni. Semoga bahagia satu famili selama2nya.

Shahrizah Husin said...

tahniah Kak Ana...smg bahagia hingga syurga..amin..saya silent reader je sebelum ni...hehee...salam perkenalan dari Ija@Shahrizah

purple_lav said...

Salam....saya fiza dari Majalah Ibu & Anak...boleh tak saya nak masukkan story yang pergi jalan2 kt Switzerland ke dalam ruangan 'Ubah Angin' majalah kami?

Kalau sudi nanti emailkan kan saya di fiza_ukarya@yahoo.com. tq!

Ana Suzana said...

Alhamdulillah.. mekasih atas ucapan dan doa kalian..

lily lotus said...

alhamdulillah sis. nak masuk tahun ke 10 dah thn depan eh. congrates!

izzeyda said...

happy anniversary ana.. smoga hubungan kalian kekal hingga ke Jannah.. amin..

Saya Punye said...

happy anniversary kak ana.. :)

sewatruk.net said...

Goooodddddddd...........selamat...........

Yong Is My Name said...

Selamat UlangTahun Ana..
semoga diperkuatkan lagi sehingga ke Jannah.. Amin

Mass Hadie said...

happy anniversary :)

Smiley said...

happy anniversary ana n hubby..moga berbahagia til jannah insyallah aami :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ana, alhamdullilah. happy anniversary. semoga kekal bahagia bersama suami dan anak2. in shaa Allah (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...