NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, November 17, 2013

EnTrY Di TeNgaH MaLaM

Hai koranggg.. saje je apdet makanan tengah2 malam.. kekeke.. aku baru pas melantak "ciskek leleh" ni..

Aku order dengan jiran.. nak buat lom ada kesempatan lagi.. baik order lagi cepat.. kekekek..

Aku tak tau pun kawan aku nak hantar malam2 cenggini.. sekali dapattt memang rezeki lahhh.. dah le sejuk2 ni cepat lapar.. 


Aku pilih kek coklat.. nampak mengujakan tak.. perghhhh.. sedap woooo..


Tak sampai 5 minit dah tinggal camni..


Dan akhirnyaaa.. 

Langsai sekelip mata.. kekeke.. anak2 mkn sikit je.. selebihnya paham2 jelah sape resaksanya.. muahahhaa..

Pasni ada kesempatan aku nak buat sendiri lak.. pastu kang aku wat tutorial step by step kang kat sini.. Insya Allah..


Selingan pasal budak kecik ni pulak.. ini budak dah tak suka dah dengar bunyi vakum..

Aritu kemain lagi leh senyap dan tido lena bila dengar bunyi vakum.. last2 tak suka dah..

Agaknya penat kot telinga dia dok dengar bunyi vakum sepanjang masa dia tido.. kahkahkah

Bukan dia je penat dengar, kami laki bini pun takleh nak tido dengar bunyi vakum kat youtube tu.. 

Tapi Alhamdulillah sekarang dia dah kurang meragam dah.. tido pun dah tak banyak nanges.. nanges sbb nak nyusu dan pampers penuh je.. selebihnya dia Zzzzzz lena..


Tengah2 lena aku leh snap bagai.. siap flash lak tu.. berkerut terus muka sbb kena flash kamera..



" udah-udah la tu makkk.. owang nak tido ni.."


" nampak tak penumbuk kita ni.." hahaha


Sambung mentidokan diri dengan jayanya.. 2 jam kemudian bangun balik menyusu..

Moga hari2 seterusnya dia dah tak banyak meragam.. kalo dah kurang meragam leh la jenjalan pasni.. hehehe




20 comments:

Suraya said...

Adoii...terus terkecur meleleh ayaq lioq bc entry ni.
Cpt2 share resepi ye...
=)

dandandiri said...

ermmm dapnya..tgh2 mlm ni mau jadi kempunan ai...

btw anak u shomell benor..cam nak cubit pipi..hihihi

nnt jemput singgah umah ai yer
http://dandandiri.blogspot.com/

Ain Ridzuan said...

ana.. sepat ye apdet resepi ciskek leleh tu.. nampak sedap dan mengujakn!

http://sweetmom83.blogspot.com

Halimah Tusa'diah Binti Paimon said...

Sedapnya....kalau ada masa tepekla resepi....senang akak nk buat pulak

Sudi2kan la singgah umah akak.

http://minsarah.blogspot.com/

Ibu Lala said...

Nampak cam sedap je. X pernah mkn lagi.

Comel je mlm mlm pun mak nak ambik gambo ye

princess serenity said...

sebekas tue brape harganya?

SakinahMajid said...

macam sedap jea !! teringin laa pulop ..

Mira said...

saya menantikan resepi step by step cheesecake ni. :)

mardhiah mohd nor said...

sedapnye.. tk sabar nak tunggu resepinye.. btw, comel sangat babynye.. :)

Linda Radzi said...

jiran u ada jual online tak ana.. mcmner kalo nk beli ye...

sha ira said...

macam sedap je.. terliur pulak.. kat mana boleh dapatkan...

jemputlah datang ke rumh saya...
mashimaroo2994.blogspot.com...

familisihat said...

dah lama teringin nak makan kek keju meleleh ni..nak buat sendiri pikir kos..dengan kalut nak pindah rumah lg..agak2 de iras2 resepi kek snow cheese x?. bezanya kek ni crem cheese nya lebih whip cream bg cair2 kan? sebekas tu berapa sis?

izzeyda said...

Sdapnya cheese cake tuh..ni kalau ngadap ngan anak2 mau mrasa skit jer.. hantu kek jgk anak2..

azwaani said...

sedapnya tngk kek leleh tu kak ana... menyelerakan..

ratukissdaniella said...

kak ana..........please10001x nk beli onlineeee!!!!!!!!!! kmpunan nnti ibu mgndg.............sdapnyerrrrrr..nak sgt3x!!!!!! t pntg lameeee...uuhhhmmmmm..

Haryati Faizal said...

nak tunggu ana wat tutorial kek tu...hihi

Mohd Amirul said...

Akak, mcm mana nak order cheese kek tu? mengidam sangat dah ni. hihi

@izY@N said...

macam sedappp tapi tapi tapi... x muak ker kak makan cheese banyak2.. confuse plak saya..

FaiiYatt said...

Sedapnyeeeeeeee!!!!!!!!
Nak resepi!!!!!!!!!!!!!!!
Teringin nih!!!!!!!
Sebelum saya meletuppp!!!!!!!!!!
Cepat!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe..jemput ke rumah yang tak seberapa:
http://faiiyatt.blogspot.com/

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ana. haha tergelak sheila baca caption anak. muaahahhaha ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...