NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, November 15, 2013

MeNaNg LaGi

Rezeki di hari Jumaat.. Alhamdulillah.. dalam sibuk2 menguruskan anak2 sempat lagi join contest.. ngeeee.. =p

Baruuu je hantar contest last minute minggu lepas.. dan tadi tup2 dapat dapat panggilan telefon dari pihak Safi..

Aku tengah busy kat dapur benonye tadi.. hp ada kat bilik tengah cas.. mujur masa tepon bunyi aku terdengar melalui baby monitor..

Laju2 naik atas dan dalam hati dah terdetik mesti dari pihak safi kot ni.. pastu tengok kat skrin henpon memang nombor yg tak di kenali yg call..

Aku pun jawab dengan suara lemah gemalai.. helloooooo.. kata ku pada beliau.. ewahhhh... hahhahaha.. nak bagi Salam takut salah org lak.. hehehe

Kedengaran suara seorang pompuan Chinese yg call aku.. terus dia cakap yg dia dari pihak safi rania nak bagitau yg aku telah memenangi peraduan safi rania..

Wahhh.. gembira tak terkata ni.. !! Tapi kena gak berkata-kata.. kang dia ingat aku bisu lak kang.. hehehe


Kalau nak tau ni lah info pasal peraduan tu.. 

Entah kenapa aku bermimpi malam tadi yg aku akan dapat tempat ketiga... sekalinya memang betul pun aku menang tempat ketiga..

Hadiah tempat ketiga leh tengok pada info peraduan di atas ye.. walaupun tak dapat tempat pertama seperti yg di harapkan tak mengapalah.. tu pun dah syukur sgt2 tau..!!

Ingat senang ke nak menang dan bersaing dengan ramai2 orang.. mujur nama terselit gak sebagai pemenang..


Ni emel dari pihak diorang..

Tapi aku rasa aku tak dapat hadir kot.. aku wakilkan dengan kakak ipar aku je la sbb aku nak gi sana dengan bayi adalah amat mustahil..

Di buatnya dia meraung dalam event tu kang aku gak yg haru kang.. tak pasal2 jd glemer lak kang gara2 baby melalak..

Tak pun kena kuar dari majlis sbb memekak.. kekekek.. so baik dok umah dendiam.. huhuhu..

** Pasni nak join contest lain lak.. 




17 comments:

Shila Rossilawati said...

tahniah ana...
anak selalu jugak yer menang pertandingan....ada ong ni...

zue_ra said...

Ana..share la tips nak bg menang join contest tu...hehe

shaz mizah said...

selalu je menang kak ana ni.. murah tul rezeki.. hehe..

Ana Suzana said...

Mekaseyyyy kengkawan ♥♥♥♥

Farah Zamri said...

kak ana,
share lah tips cemana nak bagi menang masuk contest gini~

Cik Eka said...

tahniah kak ana. kak ana selalu menang contest. sonok tgok. eka dlu sllu join. ade menang, ada tak. tapi skang jarang join dah

Mar Mansor said...

tahniah..bukan mudah nk menang tu..rezeki di pihak ana..bestnyer..

MamaFarah said...

tahniah... seronoknya dia menang..

Ainim Suju said...

tahniah

pnsusu said...

tahniah ana...

alhamdulillah :-)

Zee Suhaini said...

tahniah kak ana...tempat ke-3 pon berbaloi la..2k tu sapa nak kasi free2 kan..

syalinda johari said...

Tahniah...dapat tempat ke3 pun kira okey sangat dah tu..rezeki betullah..bestnyaaaaaaa...

lina said...

bestnye kak! tahniah! tahniah!

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

izzeyda said...

tahniah ana..rezeki betul ana nih..masuk peraduan mana pun kerap menang xkira adiah yang kecik ka besar..ssh nak menang,nak dapat cabutan bertuah pun payah..inikan plak menang peraduan macam nih..

@izY@N said...

tahniah kak.. kak, bagi tips mcm mana nak menang contest...

Sya_Merpati Putih 88 said...

tahniah kak..rezeki baby tu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...