NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 27, 2013

HePi BeSdaY DeDe..!!


Selamat menyambut ulang tahun yang ke 6 buat anak ku 

★★ MuHaMMaD DaNiaL HaFiZ ★★


Sok kita celebrate ye dede.. celebrate sekali dengan anniversary kitorang.. mak, abah, kakak, ica dan nureen sayangggg sgt dengan dede..♥♥♥

Mak harap dede kurangkan la peel cepat sentap dan merajuk tu.. pastu jgn nanges aje kejenye kalo kena buli dgn ica dan kakak.. 

Sebab dede la anak bujang yg mak ada buat masa ni.. so jadilah anak yg macho dan bukan cengeng.. hehehhe

Jadi anak yg baik.. yg soleh.. yg dengar cakap.. yang kuat.. yg berani.. bila di tanya apa cita2 dia, nak tau tak apa dia cakap..?

" mula2 dede nak jadi pereka cipta.. dede nak cipta robot yg hebat.. pastu dede nak jadi pemasak dalam kapal terbang.. pastu baru la dede bawak kapal terbang.. "




27 comments:

Hasida Mohammed said...

Hepy besday Dede, moga jdi anak yg soleh, brmanfaat bg kdua ibubapa, klrga, agama n negara!

Ana Suzana said...

Mekasih kak hasida..♥

Allene said...

comelnya nick name.. dede... bukan selama ni panggil hafiz ke...
happy besday boy.. no sentap2 ok. awak boy! kikikkiki

meera said...

Happy birthday hansem.. May Allah shower u wit his blessing n happiness always.

amirah said...

happy birthday hensem...next year dah nak masuk darjah satu ye

Ana Suzana said...

Apis dan dede adalah panggilan manja dia.. hehehe..

Ana Suzana said...

Ha ah.. thn dpn darjah satu dah.. satu sekolah dgn kakak dia

Nurzakiah Hanum said...

comel sgt
hapy b'day

shaz mizah said...

happy bday dede.. da besar da dia.. moga2 dede jadi anak yg soleh,jd abang yg baik.. :)

syalinda johari said...

happy besday apis...
moga jadi anak yg soleh...
mula2 nk pemasak dalam kapal terbang yer..hahahaha...pastu baru bawak kapal terbang...hahahaa..suci dan ikhlasnya hati budak2 kan..

Engku Artini said...

happy birthday dede..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari lahir Dede... moga menjadi anak yg soleh dan usia dirahmati Ilahi hendaknya :)

Smiley said...

happy besday dede yg segak :)

Umie Jazz said...

Assalamualaikum ana..hepy bfdy to ank bujang yg sowang ni...ee byk nyer cita2 dia...

@izY@N said...

happy birthday dede.. wahh birthday dede 3 in 1 la.. saya suka saya suka.. hehehe yang penting semua keje atas angin ye.. gud luck dede

JunAina said...

Panjang betul cita2 dia...amboiii. Dah besar esok baru nampak machonya sis.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Heppy birthday dede moga panjang umur murah rezeki..n jd anak yg soleh...comel la dia senyum..

Roha said...

happy besday dede..
salam perkenalan dari saya..kalau sudi meh lah jenguk blog me,family and kehidupan..tq

nurbijen said...

Happy birthday to Dede... semoga jadi anak yang mendengar kata mak ayah :)

Tengku Damia said...

Tinggi sungguh cita-citanya : )

Ain Ridzuan said...

hepi besday dede ;) Tak pe cari dulu cita2 yang sesuai..

http://sweetmom83.blogspot.com

andik fitria said...

Saya silent readers akak! Tapi kalini saya tknk silent, saya nk bising. Hik! Btw, happy birthday dede :) may ALLAH always bless you :)

izzeyda said...

Happy birthday dede.. Smoga menjadi anak yang soleh.. Wah thn dpn dh masuk sekolah ye.. Sama la mcm anak saya jugak.. Slmt menempuh alam persekolahan tahun depan..

Liza Yati said...

Dah besar apis..lama tak jenguk sini. Selamat jari.lahir hafiz.

mama maman aka yana said...

dede... tak esem kalu asyik sentap2... hihi

lama ana tak update... busy benor eks

Nur-nba said...

Selamat Hari Lahir Dede @Apis.. Semakin handsome..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ana, hensemnya abang. selamat hari lahir. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh ya (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...