NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, November 08, 2013

aMbiK ReSuLt KaT SeKoLaH

Hari ni hari mengambil keputusan penilaian pentaksiran Ain kat sekolah.. makanya mak atau bapak kenalah dtg dgn anak memasing utk ambik result anak2..

Aku memang tak leh arr sbb angkut baby ni malas sikit.. risau kot2 di buatnya kena tunggu lama kang mau si kecik buat konsert yg tak di undang..

So aku serah kat abah dia utk datang dan ambik result ain.. seronok giler ain sbb abah dia datang sekolah dia.. 

Siap jerit panggil abah dia kuat2 lagi.. seronok punya pasal la katakan.. kikiki.. mujur tunggu tak lama.. kejap je dah sampai giliran..

Rupanya ramai mak bapak yg tak dapat datang sbb keje.. tapi takpe, yg penting salah sorang dari kami datang.. biar anak hepi sikit..

Di pendekkan citer bila sampai je turn encik suami ambik result, cikgu kelas Ain pun terangkan tu ini dan prestasi ain dlm kelas macam mana..


Alhamdulillah ni keputusan pencapaian Ain utk darjah 1.. 


Ni dia cara penilaian mengikut band..

Belajar rajin2 dan jangan nakal2 kat sekolah.. mak abah sentiasa doakan yg terbaik utk ain.. lg satu jangan tulis nama besar2 kat kasut sekolah lagi ye nakkk.. kekekek..

Tinggal nak exam Kafa je lagi.. selagi tak lepas exam tu selagi tulah maknya tak senang duduk.. haihhh..




14 comments:

Chekgu Azrine said...

tahniah!!

Aieyn Zainal said...

tahniah ain! Jom follow blog saya gerobokcantik7497.blogspot.com.

faisalapardi.com said...

waa tahniah..semoga menjadi anak yang baik dan rajin...

DYatie said...

Tahniah Ain. Semoga terus menjadi anak yang sentiasa menyenangkan hati orang tua.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Waa tahniah untuk ain yer...

syalinda johari said...

Tahniah Ain...

maaria manurin said...

Wah siap tunjuk result tu..apapun tahniah.

Ibu Lala said...

Tahniah

Smiley said...

tahniah ain..sebaya rupanya anak kite darjah 1 ehehe

@izY@N said...

sebenarnye band tu x mewakili pun a1 atau a2.. tp nak memudahkan kefahaman cikgu .. apapun tahniah untuk ain kak.. kekalkan prestasi ye ain

Ana Suzana said...

Izyan..
Sendiri pun tak paham sgt benonye. . Tapi dah itu yg cikgu bg penerangan kat abahnye.. kekeke.. yg akak tau ben10 je.. apapun sbg ibubapa sentiasa mengharapkan anaknya jd insan cemerlang.. (padahal maknya dulu pemalas.. kikiki)

ain.ya.nun. said...

Amboi sekarang dah pakai band band dah

izzeyda said...

Tahniah ain.. Anak kita sebaya ana.. Sekarang dia kira band ke?? Sebabnya exam tgh thn xde pun band2 nih.. Ntah makin tak paham penilaian sekolah sekarang..

amirahFar99 said...

Tahniah Ain !

-rasa kasihan kat adik2 sek rendah sbb kena buat pbs ni . mira yg form 2 pun terseksa buat benda ni. sebaiklah tahun dpn last . apa pun , ckp kat Ain , Goodluck and study hard and smart :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...