NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, September 17, 2013

♥ PaNggiL SaYa NuReeN ♥


Hari ni umur saya dah 8 hari..

Kejap je masa berlalu kan.. tapi saya masih tecit lagi.. kena nyusu banyak2 kasi cepat besar.. 

Tulahh.. sape suruh nak kuar cepat2 dari perut mak.. sian mak sbb tak dapat jenjalan dan makan2 kat ikea macam selalu.. hehehe.. sorry makk..

Mak saya suka bedung saya tapi saya tetap terer kuarkan tangan.. pastu mak bedung balik.. tapi saya kuarkan balik tgn saya.. 

Hari ketiga kelahiran saya, abah saya dah daftarkan nama saya kat JPN siap2.. sijil kelahiran dah dapat cuma mykid je belum boleh buat..


Ni lah sijil saya.. kecik2 dah dapat sijil.. hehehe..


Saya suka nama yg mak bagi..

Mak suruh abah bagi nama.. last2 abah suruh mak je tentukan nama saya..

Abg saya apis nak bagi nama Nur Analisa.. tapi mak tak setuju.. kakak ain lak nak bagi nama Az - Zahra..

Tapi sbb abg apis susah nak sebut zahra maka mak saya tak jadi letak nama tu.. abg apis asyik sebut Zahra jadi zarah je.. apelah abg ni..

Kakak ica lak tak tau nak bagi nama apa... kakak ica asyik sebut nama kawan2 dia je utk kasi kat saya.. 


Akhirnya mak bagi saya nama ni.. 

Abah setuju je.. abg dgn kakak2 pun setuju.. Sedap tak nama saya.. sama lak panggilan nama dgn kawan mak.. kikiki




47 comments:

Lulu Caldina said...

cantik nama tu :)

Sue said...

nice name... comellnye nureen... anyway, congrats ana.. sudah 4.. hehehe bestnyee tgk gambar baby

Suliana said...

Sedap sangat.. lembut je. hai nureen.. cepat besar ye :-)

Ahmad Zarif said...

alahai.. comelnya anak kak ana ni

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Rizziela said...

cedap & cantik mcm tuannyer la bb

nor_farihan said...

Waaa gelak sensorang tang nama apis nak.kasi tu. Nur analisa...kikiki. Apis nak suh adik jd penganalisa ke?

Ibu Dilah said...

Sedap la nama nureen irdina tu.. comel nya nureen ni.. rindu nak baca belog akak.. lepas ni akak jadi lagi super duper mak la bila dah 4org anak ni.. hihi..

jemput singgah di belog sy.. hihi tq..
http://ceriteraibu.blogspot.com

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ana. alhamdullilah. Nureen dah keluar ya. comelnya dia! ica dah ada adik. yeayyyy. ehh nama Irdina cam anak kak ain.. hehe. welcome to the world Nureen. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah ya :)

nurzara alisya said...

alo comelnya nureen..smoga menjadi anak yang solehah ya..dia tak suka bedung tu sis..rimas katanya..hehe

slmt berkenalan..nanti jemput la singgah blog sy..http//nzaralisya.blogspot.com

Allene said...

hai nureen... =)

Ana Suzana said...

Mekasih aunty2 semua.. ♥♥♥

Asyifa Mustaffa said...

sama la nma ngan anak 1st sy, nurin...beza ejaan saje...:-)

imie fatiema said...

lebih kurang je ngan tarikh lahir anak saya 6 sept,cantik namanya

Ena said...

Hihi...

Skrg nama Irdina hangat di pasaran.. leh geng ngan nama anak akak lah kan.. :-)

IdaShazana said...

sedapnya nama si kecik ni

cinta03 said...

assalamualaikun nureen...
kau sangat comel macam mak kau la...

azinuj said...

hai nureen..comelnya nama..sama ngn anak buah la ade irdina..glamer u :)

Cik Eka said...

sedap2.

eka suka nama cmni. simple je kan. hehehehe

janji mkna dia ..

comel Irdina. hehehe

Umie Jazz said...

Assalamualaikum ana...alahai comel nama tu...sama cam orgnya..moga nureen cpt beso..bgi mak bz skit...=)

Ana Suzana said...

Kembang kempis maknya di kata comel.. ekekkee

nZaOdonut said...

comel nye Nureen...:)
semoga cepat besar boley tolong mak..hehehe

Mama Rocky! said...

aduih..lemak manis namanya si wedok ni..kepingin nak gigit pipimu nak..wajahmu macam kak ica awaklah dik nureen ")

hapizah mohd yusof said...

Same la dgn nama anak sulung saya.....anyway....tahniah

amirah said...

besday nureen sama dengan besday auntie la... : )

JunAina said...

Lembut ja nama. Comel nama secomel orangnya.

Ietams said...

sedap dan ringkas namenye

Gieyana said...

Ringkas..sm mcm Nureen sy tp sy Nureen Najwa..

Tahniah yer..:)

amal said...

Sedap nama dia :)
Assalamualaikum Nureen Irdina!

lily lotus said...

congrates dear!

Roslia Mohd yusof said...
This comment has been removed by the author.
Roslia Mohd yusof said...
This comment has been removed by the author.
Roslia Mohd yusof said...

Hepi family... :-) Semoga bahagia dan dirahmati Allah. Aminnn.

MasReena said...

Comelnya kak baby.. Tahniah ye, semoga jadi anak yang solehah =D

Ibunda said...

Assalamuaikum Nureen Irdina.. Sama nama princess saya pun Irdina (Irdina Humaira) . ..

Ibunda said...

Assalamuaikum Nureen Irdina.. Sama nama princess saya pun Irdina (Irdina Humaira) . ..

Suhailas said...

Congrat ana. . Syioknya ada baby. selamat berpantang

Suhailas said...

Congrat ana. . Syioknya ada baby. selamat berpantang

Suhailas said...

Congrat ana. . Syioknya ada baby. selamat berpantang

ibunurin said...

congrats ana... selamat berpantang...

Nigina said...

tahniah ana... comei sangat baby tu... macma nak cium jer...

JAMIL HASHIM said...

ALHAMDULILLAH KAK ANA. SEDAP NAMA TUE.

Nor Jannatul Fadilah Abu Zarin said...

Tahniah Ana.... Semoga menjadi anak yang solehah :)

http://buahatikusayang.blogspot.com

izzeyda said...

sdapnya nama..sesuai dgn orgnya..hehehe..

Qilaa Amir said...

irdina...sama nama dgn anak buah saya.hihi

hajime said...

tahniah ye... sedap nama tu.. sama ngn ank buah sy.. cuma beza ada hasya.. apapun semoga awk dan baby sihat... trs hapdate ye..

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...