NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, September 19, 2013

KaT SPiTaL LaGi

Masih di hospital prince court lg.. tengah menunggu mak mertua selesai wat pemeriksaan.. ewahhhh.. skema lak ayat aku.. kihkihkih.. 

Sementara nak tunggu diorang aku isi masa dgn mengisi perut.. lapo wooo.. lunch time kannn.. dah le menyusukan budak ni cepat lapo..


Ini budak aku selit kat sofa je.. 

Sila tido diam2 ye.. mak nak mencekik kenyang2.. kang kalo lapo takde tenaga nak nyusukan kang.. ecehhhh.. alasan..!!


Alhamdulillah nureen sihat2 je.. 

Jaundice pun takde.. berat pun naik 200 gram.. okeylah tu kann.. baru umur 10 hari takkan nak naik 2kg kot.. kikiki

Best betul doktor paediatric ni.. friendly dan suka wat lawak lak.. next follow up bln 11 nanti lak..


Ohye.. ni yg aku makan kat kafe dlm spital ni.. nak main orderr je mana leh sbb dlm pantang kann..

So orderlah menu yg bersesuaian dgn status diri ku ini..  Puding roti ok kot makan sbb susu dgn roti dgn kismis je.. 

Butter pun sikit je kan.. darurattt.. takkan aku nak bawak bekal lauk aku ke sini lak kann.. hehehe


Bkn tu je aku makan.. aku makan fettucini carbonara sekali.. pastu minum hot chocolate dgn air suam..

Ni kalo mak aku kat kampung ni tau mau nanges tengok aku makan makanan canggih2 dlm pantang.. =P




11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

lenanya dia tido

Aida Faris said...

Hehe, breadbutterpudding ad telur yfg super byk.Dlo ari2 keje kt prince court, ari2 pon wat breadbutterpudding. Kihkihkih. Belasah je la mkn knn.

Allene said...

ni berpantang canggih ckp ngn mak kak ana... ihihih

Ana Suzana said...

Alamak ada telor kannn.. lupa lak.. ayukkkk... hahahha.. termakan takpe la kot.. huhuhu

JunAina said...

Telor tu bukan apa takut gatal kat bahagian yang luka je... Tapikan kalau mak2 tahu memang siap le tahan telinga. Mak Ana baca blog tak...hehehee...

Anis Salmizan said...

X rugi berpantang dpt kkn sedap,mcm ni

Yanti Isa said...

comeinya baby , selamat berpantang .

ameris said...

darurat makkk... belasah je la makan.

Azziah Nawawi said...

strawbery tu sejukkkk.. hihi. klau mak saya jgn harap la nak bule mkn ni smua. roti gardenia pun tak blh. hadap la 44 hari roti 4 segi tawar tuu.. sedihh

Nana Aris said...

salam dear,

saya ada buat promo Shaklee ESP, jom visit my blog ye.. thanks =)

http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

Cik Puan Rara said...

kalo mak sy dgr akk mkn cm ni pon dye nangis.ahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...