NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, September 03, 2013

GeMbiRaNya RaSa HaTi

Setelah 2 minggu berpisah baru hari ni bertemu kembali.. anak2 tersangatlah rindukan abah dia yg jauh di mata.. maknya pun sama.. hehehe

Pagi2 lg dah bangun excited nak pegi airport jemput abah dia.. kebetulan lak ain cuti sekolah arini sbb budak2 upsr..

Cuma apis dgn ica je aku cutikan sendiri.. kihkihkih.. terpaksa cutikan sbb aku yg kena jemput encik suami kat klia..

Alhamdulillah baby dalam perut ni dengar kata supaya jgn kuar dulu selagi abah lom balik dari outstation..

2 minggu encik suami ada urusan kat german, tetiap hari berdoa dan pesan kat baby jgn kuar dulu.. maklumlah dah 36 minggu kann..

Hari2 kami berhubung supaya anak2 tak terasa berjauhan dgn abah diorang.. dan hari ni memasing tersengih tersenyum lebar menanti kepulangan org yg kami sayang.. sukeeee..


Kol 1 tengahari lagi kami dah sampai kat klia tau.. sempat gak bebudak ni main dulu kat playground airport..


Sabar menanti abah muncul..


Sempat pow aku gula2.. cettt..


Satu2nya anak bujang kesayangan abah..


Hepi kann muka dia.. tu hari masa berpisah dgn abah dia kat airport meraung sakan dia.. 

Tak benti2 menangis dari airport sampai ke rumah sbb nak abah dia punya pasal.. dok la menghitung hari dan mengeluh 15 hari tu lama sangat nak tunggu.. hehe


Amboiii sopan sungguh yg baju pink tu posing kannn.. ish3x.. hehehe

Okeylah nanti apdet lagi.. nak tunggu kemunculan org yg di tunggu2 ni.. kapal terbang baru je touch down gara2 hujan lebat.. lewat dari yg sepatutnya..

** live bersiaran dari KLIA..





11 comments:

Chekgu Azrine said...

selamat melepaskan rindu anak2 dan sis dengan hubs ye..hehehe

Ain Syima said...

waa besarnya lolipop ica . .
smoga selamat bersalin ye kak Ana . .
Tuu HB kak Ana dah balik mesti bby xsbar nak keluar . . hee

mama maman aka yana said...

bertuah sgt dpt snap pic sebegitu.. hahaha..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ana. hahah awat pegi buh gak gambar sangat sopan sekali tu! hahahaha.comelnya depa ni, dah semakin membesar. sangat nampak matang anak teruna kak ana tu. heee semua happy nak tgu ketua keluarga balik :)

JunAina said...

Lama tak jengah sini Ica tu dah semakin besar...:)

Mak lagi2 le lebih rindunya ye dok...:)

@lfidah @dim said...

saya dan anak-anak sudah nak sebulan berpisah dengan encik suami..bulan 11 ni baru dapat jumpa.mode menghitung hari...

Nissa Jalaluddin said...

semoga selamat bersalin kak ana...semoga Allah permudahkan segala urusan...kaklong saya pun menunggu hari jugak ni...tetibe kite lak yang debor.hehe...

nor said...

gi rawatan belakang ke?

IdaShazana said...

apis dah besar

Ana Suzana said...

Rawatan belakang apekah..?? Tak paham.. hehee.. hubby gi german ada urusan perniagaan je kat sana..

Sya_Merpati Putih 88 said...

sy doakan semoga akak mudah bersalin dan selamat semuanya..

rasanya baby akak pun nak keluar tunggu abah dia balik juga..ehehe...;)

yg baju pink tu lelaki ke perempuan.
*confused

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...