NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, February 28, 2013

SeOuL GaRdeN

Sorry tak sempat nak apdet panjang2 sbbnya sekarang tengah menyendatkan perut dgn makanan korea.. kali ni aku try makan kat seoul garden yg terletak di one utama..

Ni adalah pengalaman pertama dan pestaim aku makan kat seoul garden.. Tu pun lepas dapat suggestion dari kengkawan kat fesbuk..

Mekasihhh buat semua kwn2 yg prihatin dgn ibu mengidam macam aku.. kikiki.. nanti aku citer panjang2 ye sbb aku tengah main masak2 lagi ni kat sini..



Kang aku citer lagi ye.. tataaa..




7 comments:

Qashmere said...

Sedap jugak Seoul Garden...not bad..kalau nak tukar selera

Norliza Nordin said...

td pun lunch kat ou..lalu gak kat sini.. tapi maybe tak terserempak aje.. hikhik

Ahmad Zarif said...

hu.. nak juga. hehe

Chinta Safia said...

kalau makan ramai-ramai memang best

Kuazue Mohd said...

mcm sdap..!!

:: Cik Viva :: said...

cer cite..cer cite...dah plan nak g sana nanti..

Sharz said...

seoul garden memang best!!! tapi agak mahal makanan die sebenarnye..tapi sebab sedap so tak kisah pon.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...