NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, February 27, 2013

PoRt SaNtai

Memandangkan perut dah kenyang sebelum pegi skul tengahari tadi makanya arini malas nak ke mana2.. dok dendiam jelah dlm kete sambil melayan perasaan.. Ecewahhh.. hehe

Yang pasti tempat lepak mestilah tempat yg di rasakan selamat, ada toilet dan jugak surau.. 


Cuaca yg hari2 mendung dan hujan.. tapi hujan sekejap aje..

Aku kalau tak gi mana2 suka lepak kat " port " sini je sbb suka surau dia yg selesa..


Masuk2 je dalam surau ni bau wangiii je.. bersih pun bersih..


Hehehe..


Telekung pun tak bau hapak.. bersih dan selesa bg sape2 nak pakai...


Cermin.. pompuan dgn cermin kan tak dapek nak di pisahkan.. ngehehehhe..





Ini lah port yg tenang kalau tak tau nak ke mana2.. dok hari2 arah ke mutiara damansara pun bosan gak..

 So dok jelah dendiam arini.. yg penting makanan utk kunyah2 dalam kete mesti ada.. kihkihkih

*** mengidam nak makan makanan korea.. fuhhhhh.. 




9 comments:

ADEEYA said...

Surau kat mana tuu? Hehe

Zee Suhaini said...

Jauh ke sek ngan umah akak??

kalau saya better balik umah kak.. :)

Hasida Mohammed said...

Cam kat stesen myk je...

genuine1224 said...

baguslah klau smua tokey stesen minyak baik hati cenggini...

Ana Suzana said...

Zee suhaini..
Umah akak kat shah alam dik.. budak2 sekolah kat damansara.. acanee tu.. heheheh

fiza said...

shell bdr sri damansara ke kak ana?Cam kat situ je....tmpt jmp k.ana ari tu...hehe

Ummu Syifa said...

SALAM SIS, IM UR NEW FOLLOWER..BUT NOT QUITE NEW, DAH LAMA DAH FOLOW BLOG AKK..NI DPT INTRODUCE, SBB SY BERBLOGGING KEMBALI..SLALU DPT ILHAM MEMASAK DAN SMANGAT MENGURUSKN UMAH TANGGA DR STORY2 YG AKK SHARE..THANKS ALOT.. BARAKALLLAHU FI KUM.. HOPE CAN SEE UR SOON..

JEMPUT LA LAU SUDI MEMBACA DI BLOG SY..

http://lifestoryasamommynwifey.blogspot.com/

SALAM..

razila hanim Hussain said...

klu nk try makanan korea yg sedap lh g kt shogun kt OU...buffet,lh mkn smpai kembung...mmg sedap2 & terbak rasanyer.

De' Nurul said...

Assalam. Hi kak. tadi gugel resepi nasi daging n bila tgk blog akak eh surau shell ni tempat saya solat hari2 dekat ngan ofis. entah2 pernah bertembung kot. hihi. salam perkenalan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...