NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, February 27, 2013

CiTeR BeBaS.. KiKiKi

Alhamdulillah.. kandungan aku sihat walafiat.. maknya pun Alhamdulillah makin cergas walaupun sebelum ni lemauuu je di awal2 peknen.. 

Kuat makan tu dah semestinya.. malah berganda2 lak makannya.. semakin buruk lantak lak org kata.. huhhh.. 


Ni la baby yg berada di dalam rahim ku.. ni bln lepas punya check up.. masih cute miut lagi saiznya.. sekarang dah bertambah besar sikit agaknya..

Next check up bln depan lak... aku pegi klinik berhampiran je.. nak tunggu jumpa doktor yg bukak iud aku tu lom dapat2 lagi.. asyik penuh aje jadual dia.. 


Ica yg bakal jadi kakak.. 

Malam tadi dia pegang perut aku yg tak beso mana tu.. pastu ica siap sembang2 lagi dgn yg dalam perut

" adikk.. adik watpe dalam perut mak.. jom la main.."

Kekkeke.. aku tak sure dia dah paham ke yg dia bakal jd kakak atau dia memang tak paham langsung.. hihihi


Ohye.. Berat aku dah naik sikit sejak peknen ni.. time ni la baru boleh tengok berat tu bertambah.. 


Hari ni lak aku tak sempat nak masak sbb anak2 aku nak lauk ikan goreng.. lupa nak beli ikan kesukaan diorang pagi td..

So makan kat kedai jelah arini.. lagipun aku teringin nak minum air yg ada asam boi..

Arini aku makan kuey teow kungfu dengan nasi goreng kampung.. pastu order air calamansi asam boi.. Perghhh hilang terus gian nak minum masam2..


Anak2 makan nasi goreng cina.. muka hepi je macam selalu..



Si kakak yg makin tinggi.. kang tak lama lagi kang tinggi sama saiz dgn aku je kang..

Okeylah.. nak solat zohor jap kat surau shell.. jumpa lagi semua..




11 comments:

:: Cik Viva :: said...

comelnya pakai tudung gitu :)

yana aina said...

alhamdulillah...moga dipermudahkan sehingga utk melahirkan.

arghh .. sedey

ibh_sue said...

Alhamdulillah..Haishh!!..Comei ja ica time pgg perut n ckp dgn bb tu. Ica nak jd kakak dah.. Heee

zaza nizam said...

alhamdulillah.. take care kak!

Sheila Salim said...

assalamualaikum kak ana, comelnya anak2 kan. makin besar dah diorng. tak lama lagi ica jadi kakak lak. hope dpt adik laki. dapat 2 pasang best gila kak.. heheheeh take care tau kak ana ♥

"CT CoMeL" said...

kak....doakan kite dapat preggy macam akak tau...sob...sob...sob

Atie said...

comei pun apis senyum:)

Hasida Mohammed said...

Amboi cntiknya tdung ica..ain nmpak cool je..

✿ pink velvet ✿ said...

kite pon pregnant jugaq.. tp anak sulung, hehe~

Chinta Safia said...

comel gambar ica time sembang ngan baby dalam perut..gambar pakai tudung tu pon cute jugak..geram tengok.

aLyNnZ said...

Seronoknyer..dah brp bulan preggy ana..take care urself

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...