NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, February 27, 2013

BeReHaT

Di saat ni aku sedang berehat dan bersantai depan tv.. time ni lah nak berehatnya pun sbb jap lagi kang nak sambung wat keje umah.. 

Baju sekolah nak kena iron siap2.. beg sekolah anak2 nak kena check jugak.. tu psl skrg ni nak berelaks2 depan tv..

Balik sekolah tadi sempat jap gi market pastu bila sampai rumah laju2 masak lauk utk dinner..

Lepas masak ajak anak2 solat maghrib sama2 kat ruang tamu atas.. pastu turun bawah balik makan nasi sama2..

Lepas makan lak suruh anak2 wat keje sekolah.. teman la diorang wat keje sampai siap..


Ain tukang monitor apis wat keje sekolah... garang woo ain.. tiap kali apis silap eja je dia bebel2.. lelebih lak dari aku.. kikiki


Sambil monitor anak wat keje sekolah, mulut aku tetap tak benti mengunyah... aku makan tempe goreng.. hehehe


Sambil makan sambil layan citer masak2..


Dan ni hasil keje sekolah apis buat.. dah mcm jam pulak muka abah dia si apis ni lukis.. kekekeke


Dan ni lak muka aku.. kekkeke.. rambut macam sotong kurita je kannn.. hahahaha




4 comments:

julie hussin said...

Selamat beristerirehat.....& bersantai2

senpai.san said...

tang rambut kurita tu paling kelaka! haha

Me said...

hafiz imagine mak dia berambut lady gaga muahahahha

Intan Akma said...

hehe..tak tahan tengok gambar akak tu?jemput la ke blog saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...