NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, February 22, 2013

aKauN NuFFnaNg

 
Alhamdulillah.. walaupun 2 minggu lebih aku tak apdet belog, tapi akaun nuffnang makin bertambah.. rezeki.. sape sangka kan berbelog pun boleh jana pendapatan..

Sekarang ni ada 5 iklan yg sedang berlegar2 kat belog aku.. sikit2 lama2 jadi bukit.. duit terkumpul yg sedia ada dalam akaun nuffnang pun aku tak kuarkan lagi.. encik suami la tak bagi.. dia kata simpan je dulu..
 
Jumlah yg terkumpul masih 4 angka.. encik suami kata kumpul sampai 10k kang baru kuarkan.. ** juling mata jap.. pada yg ada akaun nuffnang tu mesti tau kan macam mana perasaan gembira tu bila tengok hasil usaha kita mengarang entry kat belog dgn gigih selama ni berbaloi..

Moga2 tercapai la jumlah nak kumpul sampai 10k tu.. so sekarang biar ajelah duit tu kat situ sebagai saving.. dulu2 nak jejak singgit pun payah giler.. maklumlah, belog pun tak di kenali.. sekarang Alhamdulillah, walaupun bukanlah kategori blogger popular tapi tetap ada pengunjung setiap hari..

Mekasih buat semua pengunjung belog ni.. ** sambil lambai2 tangan.. hihihi.. chaiyokkk jugak utk kawan2 blogger yg lain.. nak kasi semangat kat blogger lain yg baru berjinak2 dengan nuffnang.. ^_^



24 comments:

IdaShazana said...

Fuh... macam artis fofular

Asyifa Mustaffa said...

cmne la nak dpt....spoloh hinggit pun x lepas....huhuhu...

Norliza Nordin said...

Kak ana, ajar cmne nk dpt duit bebyk cmtu.... kne tnye otai ni klu nk bjaye...cehhh hikhik

Suliana said...

Blnja blnja :-)

♥M.Y.R.A.E.L.M.Y.R.A♥ said...

NAK JUGAK KAK ANA OI ! KITE NYE BARU 2.20SEN. HUHUHU. MAKLUMLAH, BELOG KITE TU, XDE SAPE YANG NAK MEMBACA. YANG NAK KLIK APATAH LAGI. HOHOHO

mama maman aka yana said...

tahniah ana... seronoknya dlm akaun dah cecah 4 angka... kita br cecah puluh je... kiki

Cinta hazanis said...

fuh terbaik lah sis.:)

amal said...

pehhh terrbaik.. satu ad pun dah beratus hehe. iklan sy kdg2 5 sen je dpt ekeke.. tp xpela, better than nothing kan ;)

adda syuhada said...

alhamdulillah..moga lepas ni bertambah lagi rezeki akak..sy ni nk dpt sehinggit pun susah..kihkih

Rin Saharina said...

wahhh,bnyakknyaaa. rin ni, pling bnyk pun belas2 ringgit je. hiks :')

Allene said...

REZEKI ANAK2...

Zefa NorAsmara said...

Seronoknya.. tahniah Ana :D

PiNkYCaT said...

wahhh...mantapnye kak ana! dah sampai 4 angka dah...saya nak capai 1 angka pun belum lagi ni...camane nak capai 4 angka ni...
baru ade 25 sen dalam nuffnang...hehehehe;)

Nida Husna said...

Bestnye kak ana

Nur-nba said...

Banyaknya... Tahniah Ana. Memang beruntung dapat side income dari berblog..

Ummi Ain said...

hai,salam kenal..baru nk belajar berbelog..huhu..nanti singgahla dekat blog saya yang miskin lagi hina, temanhatimu.blogspot.com..

Ana Suzana said...

Mekasih kwn2 yg mendoakan.. bertahun gak ana tunggu income mcm ni.. Alhamdulillah rezeki Allah beri..

Hasida Mohammed said...

Tahniah nanti blh le kita geder2 kan bila dh cecah 10k

jaakechik said...

wah hebatnya nuffnang kak ana. BE sekali melekat lebih 100 dapat tu, bestnya kak! hope tercapai utk kumpul 10k tu ya... jaa percaya mesti akak boleh punya!

Fafau de Craft ( Zana ) said...

Bnyknye...best2..rezeki tu.. ;)

ieda said...

bestnya.rezeki kan ;)

eika_jps said...

mcm mana nak kumpul sampai 10K...RM10 rengget pn tak capai lg.....tolong la sis....teringin gak nak cash out

shera haifa said...

alhamdullilah banyak tu.. moga terus dimurahkan rzki..

aida said...

bestnye akak..mcm mana nk wt ye.saya da cuba xbole gak tepek nuffnang tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...