NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, August 04, 2009

TaRaaaaaa...!!!


Ni yang ku tunggu2..
Setengah jam gak le br sampai..
Td ku ckp lg 10 minit sbb ku dah tunggu 20 minit
ekekeke..


Ku order yg HOT PAIR DEALS
rege 2 regular pizza RM28
Tp ku mintak tambah stuff crust..sukaaaa..


Pastu order creamy carbonara
feveret ni..ku kan suka cheese..
Tp ni khas utk hafiz dgn ain

Garlic bread tu tak tau nak cicah ape
Sbb ku order sup tp tak de lak dia hantar td
Sib baik tak masuk dlm bil..


Ain mkn dgn sos tomato..
tp abis sume inti dia bg kat aku..
dia nak mkn lempengnye sahaja katanya..cehhh..


5 minit pertama dah tinggal separuh
Ain satu aku dah telan 2..
ngeh ngeh ngeh...


Hambek ko..!!
Dlm masa kurang dr 15 minit ku telan lg yg belen
muahahaha..tembolok namanya..

Ain maintain sekeping je..
sekotak lg pizza tu utk mlm kang..
ajak HB mkn sekali..kalo sempat le..
takut sume ku telan je nanti..hihihi...


Bil sume RM65.85
Huh..arini je dah byk kuar duit..
Dgn beli brg dapur td..

Takpe..sekali sekala je..
Kang kalo dah pindah umah tak merasa dah camni
kan kak eynda kan...hehehe..

2 comments:

eynda said...

Patut la tergigit bibir dlm tadi...ada org sebut nama kekeke.....ye la...nanti dah pindah jauhhhhh tu mana tau payah dah nak merasa "hidup senang" kan :-p Takpe kita dekat2 je nanti....tak cukup cili padi ke....bawang besar ke....sabun mandi ke...akak ting tong je gate ana tu hihi.....

rizan&suzana said...

betul ni kak..??kang ana call akak je nanti suruh beli brg2 dapur or mknn..hahahaha..gurau jekkk..

tp umah akak lg best..ada tasek bagai..huhuhu..jelessss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...