NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, August 03, 2009

JaLaN JaLaN TiMe..

Masa kat kulai kitorang takdenye dok umah je
mesti kuar jln2..takyah gi jauh2 pun
sbb dekat area umah mil ada ioi mall

Tu je tmpt paling dekat nak lepak
lg satu, senang nak balik umah dgn cepat..
lebih2 lg bila budak2 meragam..


Gmbr tak byk pun..
sekadar snap je guna hp bila teringat
gmbr2 ni time shopping kat ioi mall kulai


Memula gi ruang legar tgh dlm mall ni
ada sale mcm2..termasuklah baju2 budak..
tp ku xberpeluang nak belek2 baju tu
sbb sokmo pegang alisya..stroller x bwk lorrr..


Kami beli set comforter, bantal 2 bijik,
bantal peluk dan apetah lg..hihi

pastu gi kedas emas jap..
gi belikan rantai leher dan cincin utk ain..
pastu belikan bangle utk mil sempena besday dia


Utk akuu...?? takde apa2..
sbb HB kata tunggu time raya..
dia kata nak belikan utk aku raya nanti je..
hihihi..lambatnye raya..lalalalalalala...


Utk alisya kami xbeli apa2 pun
kecik lg..kang dah 6 bln ke atas boleh la kot
hafiz lak sekadar tgk je..hehehe..
tp HB belikan dia helikopter control bg dia happy..

oklah tu kan..
sbb dia teramatla bosan masa lepak lama2 kat kedai emas
teringin nak tindik telinga ain..tp takut sehhh..
takut ain melalak je..nanti2lah dulu..

Ni voucher yg kami dpt..
Voucher ni sampai 3 bln je...
kang bila balik kulai br ku pakai..
hanya utk ioi kulai je..cehhhh...huhuhu..



2 comments:

shabiela said...

ana, leh tepek pic rntai n cincin ain? nk tgk.. kalo x keberatan.. sian hafiz, boboy main menan jer la yer..he he.. alisya kecik lg, xpe..

rizan&suzana said...

erkkk..asalnye nak tepek..tp takut lak..hihihi..tgk la senang2 kang.. tp blogger kena sentiasa berdepan dgn mcm2 org..ye tak..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...